Arsenalova katastrofa, propala oba transfera, crni januar nad "Emirejtsom"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.01.2019.
09:50
Izvor: Sportske.net

Željene pozajmice neće biti realizovane, za transfere nema novca, Emeri će očigledno imati veoma težak posao u nastavku sezone.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenalu će propasti oba transfera ove zime. Kako smo pisali, David Ornštajn, pouzdani novinar je već saopštio da Emeri računa na dve pozajmice, da za transfere nema novca.

On je rekao da jedna, ona poznata, Denis Suarez nije blizu, a drugo ime nije želeo da saopšti.

Bio je u pravu, propao je transfer Denisa Suareza, Arsenal nije želeo da se obaveže na kupovinu veziste, kome je, kako tvrdi "Mundo Deportivo" trener Valverde saopštio da od Londona nema ništa i da ostaje u klubu.

Suarez je nezadovoljan minutažom, samo četiri puta je ove sezone bio starter, ali Baskijac je neumoljiv, neće pustiti bivšeg igrača Viljareala u PL.

I drugi posao Arsenala je propao, Junajted ih je odbio za Erika Baija, i njega su želeli na pozajmicu kako bi olakšali krizu kada su štoperi u pitanju.

Bili su raspoloženi da pregovaraju o otkupnoj ceni za leto, ali čini se da je ovaj pokušaj bio preambiciozan. Jednostavno, "Đavoli" neće pojačavati direktnog konkurenta u borbi za Ligu šampiona.

Šta je ostalo Emeriju?

Da ipak proda za desetak miliona evra Remzija koji ionako odlazi u Juventus na kraju sezone, odnosno da ga pusti šest meseci ranije, mada mu je Velšanin potreban. Priča o pozajmici Džejmsa Rodrigeza ne pije vodu, Real ima druge planove sa Kolumbijcem, pa ovaj prelazni rok izgleda već kao katastrofa za "Gunere".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 23.01.2019
17:13

nije lako biti treci klub u gradu. treba to shvatiti a ne treba ih pljuvati kako su nesposobni jer ima mnogo vecih klubova od njih.

avatar
AFC
Wednesday, 23.01.2019
19:10

U početku si se barem trudio, sada samo ponavljaš jedno te isto kao neka stara baba.

avatar
Red blood
Wednesday, 23.01.2019
14:36

Izgleda da je Arsen Wenger ovo sjajno prikrivao i za to sto nema novca preuzimao odgovornost na sebe izjavama da ne zeli da trosi gomile novca na transfere..

avatar
AFC
Wednesday, 23.01.2019
19:12

Novca ima, ali gazda više voli da kupuje rančeve, nego fudbalere. Pogledaj na Dorbsovoj listi i sve će ti biti jasno.

avatar
AFC
Thursday, 24.01.2019
16:20

I ja pričam o istom novcu, klub je svake sezone u debelom plusu, a nijedne sezone se nije dalo više od 90 miliona na pojačanja.

avatar
Red blood
Thursday, 24.01.2019
09:41

Mislio sam na novac za FC Arsenal.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Wednesday, 23.01.2019
21:42

novca ima al ga dobija gOOgle za nista.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 23.01.2019
12:54

Kako su uopste mogli pomisliti da cemo im pustiti Baillya cc

avatar
Kico14
Wednesday, 23.01.2019
11:55

E sad, ko ce biti i koliko objektivan. Da Arsenal ima uslove da potrosi 400m u 2 ljetnja prelazna roka kao Junanted,Siti, Liverpul,Celzi sprdao bio se sa Premijer ligom,pa barem 2 puta bi je osvojio u zadnnih 10 godina. Ovo sto uspijevaju sa ovakvim budzetom je samo za aplauz. Nadam se da ce Kroenke otic brzo. Ramzi, pomisli na njega brate prije nego das sledeci gol.

avatar
Real Only
Wednesday, 23.01.2019
12:45

Nemoj da uporedjujes Arsenal sa Liverpulom, da ste imali sta da prodate pa i da kupite.

avatar
xman
Wednesday, 23.01.2019
13:40

Ta prica da bi se sprdali sa ligom kad bi potrosili velike pare uopste ne pije vodu. Junajted je trosio, Celsi, City pa i Liverpul, a niko se nije sprdao sa ligom. Ako mislis da sa trenutnom ekipom igraju dobro, pa jos ako se pojacaju, ni to ne pije vodu. Arsenal je u poziciji u kojoj je bio Liverpul prije par godina. Moraju da promijene dosta igraca, dosta i da uloze kako bi bili konkurent za titulu, a sigurno se nece sprdati sa ligom