Arsenal završio dva velika posla, Emeri traži više!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.07.2019.
08:31
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje da će sa ovim pojačanima "Guneri" biti znatno jači, ali za Španca nije dovoljno. Ko bi još mogao da pojača ekipu?

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Arsenal je definitivno dobio bitku za Danija Sebaljosa. Oni su jedini pristali na uslove Reala, naime, u pitanju je samo jednogodišnja pozajmica bez prava otkupa.

Svakako da to nije najbolje rešenje, ali "Guneri" usled manjka sredstava ne mogu puno da biraju, svakako da će mladi španski reprezentativac biti veliko pojačanje.

Emeri pokušava da završi posao oko Tirnija, levog beka Seltika, ali Škoti stalno podižu očekivanja, izgleda da je suma veća od 30 miliona evra. Ipak, sam fudbaler je veoma motivisan, ostaje još da se vidi struktura plaćanja transfera, čini se da će do kraja nedelje ovaj igrač preći u PL.

Priča se o Daniju Alvešu, on je spreman da malo smanji primanja kako bi zaigrao za Arsenal, ali je i dalje papren, traži za sezonu oko 10 miliona evra. Čini se da bez odlaska Ozila, od ovog posla nema ništa.

Emeri ipak najavljuje par većih pojačanja, videćemo da li je porodica Krenke odlučila da otvori kesu, ali čini se da je Zaha daleko od "Emirejtsa" i da Palas neće popustiti.

Neki mediji javljaju da je klub blizu da kupi Evertona iz Gremija koji je igrao sjajno na Kopa Amerika i da će suma biti oko 30 miliona evra, mada nema nekih preciznijih detalja...

U svakom slučaju, Španac ima obećanje da će tim biti pojačan, ali ponovimo, da sa ovim transferom budžet nije realno očekivati neka velika imena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Wednesday, 17.07.2019
12:26

Prvo budzet ce biti veci, drugo plata Danija Alvesa je ok jer je free a plus je otisao Ramzi i Koss, ubrzo, koji su imali poveca primanja... A vredi dati svaku paru da imamo njega i Beljerina desno, dok levo ce igrati Tirni i Kolasinac, i Monreal po potrebi... Generalno ako dodje Soares u sredinu plus Sebaljos, uz vec odlicnog Toreiru, Genduzija, Dzaku, plus se Cejmbers prekomandovao za zadnjeg veznog, bice mlada energija u vezi....
A napred imamo veoma motivisane klince uz Lakazeta i Aubu... S tim da bi ja ostavio Ozila za klupu pa mozda i zasija, kad vec nema sanse da ga utopimo lepo nekome... PLUS DA JE PRICAM O TOME DA NAM FALI BEK, MOZDA NEKO I DODJE...
Generalno ima para vise nego sto se prica u to sam siguran...
Nikad ne licitiram tim al ovoga puta moram... 😁

LENO
ALVES , HOLDING , SOKRATIS , TIRNI
TOREIRA , SOARES
OZIL , NEKO DACE BOG(Zaha)
LACAZET , AUBA
Klupa
Martonez(GK), Monreal, Cejmbers, Beljerin(mozda on u prvu), Genduzi, Nelson, Martineli, Smit Row

avatar
CZYNWA
Wednesday, 17.07.2019
11:59

Ako izbori LS sa ovim timom i ovim budzetom, Emeriju svi treba da se poklone.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 17.07.2019
10:07

Moze se i sa malim budzetom napraviti dobar tim ,ako znas sa ljudima. Arsenal NE UME da dovede igraca ,za svakog pregovaraju po mesec i vise. Cak i za slobodne agente. Stvarno im trebaju velike promene unutar kluba ,ako misle da se bore za trofeje.

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 17.07.2019
09:43

Alves, Sebaljos, Everton...

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 17.07.2019
09:33

Mozda je i bolje sto je Dani samo sa pozajmicom,sledece sezone mogu da jure dugorocno pojacanje.Za Tirnija samo zatezu,dok Dani Alves bi bio top da nije problem samo plata.Sto se tice Zahe,bolje sto su odustali.Ovaj Everton moze biti dobro pojacanje a skoro troduplo manje od njega kosta.

avatar
zlogi
Wednesday, 17.07.2019
09:32

Dani Alves? Nadam se da se salite. Koji ce nam taj starac. Dovodjenje Sebaljosa nije nikakav posao, samo cemo ga razigrati za drugu ekipu, da postoji pravo otkupa na kraju sezone rekao bih dobar posao ovako. Ozila da poklanjamo nece ga niko normalan uzeti, a sto se Tirnija tice sve mi se cini da nista od toga nece biti. Tako da smo i ovo leto u q... Borba za LE, nak nam je sa srecom ^^