Arsenal u potrazi za levim bekom, ovo je Emerijeva prva želja!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 24.10.2018.
15:41
Izvor: Sportske.net

Da li im je potreban levi bek?

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Igrači Ajaksa su trenutno na ceni, pola Evrope želi De Lihta i De Jonga, ali Arsenalov trener želi levog beka "Kopljanika". U pitanju je Nikolas Taljafiko.

Arsenal ima dosta opcija na poziciji levog beka, tu su Naćo Monreal, Sead Kolašinac, a i Mejtland Najls takođe može da pokrije ovu poziciju.

Međutim, Emeri nije zadovoljan konstantnim odsustvom Seada Kolašinca zbog brojnih povreda Bosanca, pa želi da dovede još jednog igrača na toj poziciji.

Talijafiko je u januaru stigao u redove Ajaksa, a holandski tim je Independijenteu platio 4 miliona funti za ovaj transfer.

Ovaj dvadesetšestogodišnji levi bek ima čak i 10 nastupa za reprezentaciju Argentine, a i u Ajaksu se odmah nametnuo i pokazao koliko je dobar igrač, pa ne čudi interesovanje Arsenala za njega.

Da li dovođenje novog igrača znači da bi neko morao da napusti klub?



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
A Leicester Crawley
Monday, 29.10.2018
15:47

Mora i RB, bogomi. Stefan ipak ne može da zameni Belog, niti da ga progoni za mesto.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.10.2018
15:59

Ako sudim po onome sa SP sto sam ga gledao,ne bih bio najsrecniji da dodje.Nisam ga u Ajaksu nesto ispratio i daj Boze da me demantuje.Mada ja bih više Gayu ili Latoa.A od tih Ajaksovih talenata bih mnogo voleo De Ligta u redovima Arsenala da vidim.A svakako da im treba LB a i odbrana da se još ojača...