Arsenal u pol poziciji za potpis najboljeg asistenta Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.05.2019.
12:38
Izvor: Sportske.net

Čini se da bi ovo mogao da bude sjajan potez "Tobdžija".

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal je juče napravio veliki korak ka plasman u finale Lige Evrope, a osvajanje tog takmičenja imalo bi veliki značaj za "Gunere".

Pre svega, vratili bi se u Ligu šampiona, a Emeri bi u prvoj sezoni uspeo da se dokopa jednog od najsjajnijih trofeja u evropskom fudbalu, koji je u više navrata osvajao sa Seviljom.

I pored toga, spekuliše se da bi budžet "Tobdžija" za letnji prelazni rok mogao da bude poprilično skroman, te će stručni štab Arsenala morati pažljivo da bira pojačanja za narednu sezonu.

Prema poslednjim informacijama, napravili su i važan korak ka angažovanju pojačanja, koje se savršeno uklapa u budžet za naredni prelazni rok.

Naime, "Guneri" su otpočeli pregovore sa krilnim fudbalerom Bornmuta Rajanom Frejzerom.

rajan frejzer

Škotski fudbaler ima sjajnu sezonu, postigao je sedam golova i upisao 13 asistencija za "Trešnjice", sa Edenom Azarom deli prvo mesto na listi najboljih asistenata Premijer lige.

To ga je preporučilo najvećim klubovima sa Ostrva, a da će napustiti "Vitaliti" postalo je jasno kada je odbio ponudu Bornmuta za produžetak saradnje.

Naime, "Trešnjice" su mu ponudile slične uslove kao pre godinu dana, Frejzer sa razlogom smatra da zaslužuje više, te je odbio novu ponudu za produžetak saradnje i ima još samo godinu dana do isteka aktuelnog ugovora.

Zbog toga, zainteresovane strane ne bi morale da plate veliko obeštećenje za njegove usluge, što sjajno odgovara Arsenalu, čiji budžet se procenjuje na oko 50 miliona evra.

Zainteresovan je i Česli, ali "Plavci" su još uvek pod zabranom transfera, pritom je Arsenal prvi stupio u kontakt sa Frejzerom, te se čini da su veoma blizu toga da sjajnog krilnog fudbalera presele u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Friday, 03.05.2019
15:16

Dobro bi bilo da dovedemo Frejzera. Adaptiran je na fudbal u Engleskoj, a i fali nam engleza u ekipi. Krilo nam je kriticna pozicija, a ovo je tipicno Emeri-Arsenal pojacanje. Nadam se da cemo ga dovestim, ima dobru sezonu iza sebe i moguce jos 5 sjajnih ispred sebe.

avatar
Anonymous Official
Friday, 03.05.2019
20:02

On je Škot a ne Englez

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Friday, 03.05.2019
22:56
avatar
Agent Provocateur
Friday, 03.05.2019
12:46

Ok igrac nista spektakl ali dobar za roster. Emeri izgleda pravi emerijevsku ekipu, ne medju najboljima ali odmah iza.

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 03.05.2019
12:46

Moze,kad vec nemamo krila.