Arsenal spremio prvo veliko pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.04.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Venger ide, a novi trener će od sportskog sektora dobiti i jedan veliki poklon.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Arsen Venger će napustiti Arsenal po završetku tekuće sezone, još uvek se ne zna ko će ga naslediti, kao glavni kandidat spominjan je Luis Enrike, ali prema poslednjim informacijama Španac je u pregovorima i sa Čelsijem, pa je njegova sudbina neizvesna.

Ipak, uprava "Tobdžija" uprkos tome što pitanje Vengerovog naslednika nije rešeno već sastavlja plan za prelazni rok, a jedan od prioriteta uprave mogao bi da bude vezista Rome Rađa Naingolan.

Belgijanac je dugo veran Romi, ali bi poziv iz Premijer lige mogao da ga natera da promeni sredinu.

Poznato je da su ga u svojim redovima želeli i Čelsi, ali i Mančester Junajted, a sada se u trku za njegov potpis uključio i Arsenal.

Vrednost 29-godišnjeg belgijskog reprezentativca se procenjuje na oko 51 miliona evra, što se čini kao sasvim dobra cena za igrača njegovih kvaliteta, koji bi bio od velikog značaja za Arsenal i čoveka koji bude nasledio Vengera na "Emirejtsu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.04.2018
09:12

Arsenal kao Junajted, skrtarili su za vrijeme trenera koji je prije 3-4 godine mogao da stvori premocan tim za sljedecih 5 godina, umjesto toga sad ce trositi i preplacivati igrace, mijenjati trenere... ko god sta govorio za Vengera, velika je stvar kad imas trenera koji se ne dovodi u pitanje.

avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 27.04.2018
12:49

Ovo je glupost, Arsenal da tolike pare za ovog lika koji puši i pije. Prezimenjače, Arsenal dok je Krenke vlanik neće mnogo ulagati, ma ko da bude trener. To je jedino sigurno.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.04.2018
21:36

Pusi i pije, ali je igracina, moras priznati. Krenke jeste skrtica, dok ga Venger moze drzati u top 4 i tako osiguravati veliku lovu iz godine u godinu. Zasto bi ulagao, napadao titulu, kad garancije za titulu nema, a finansijski mu to nije opravdano. Sad je malo drugacija situacija - Arsenal gubi svoj imidz, a samim tim i zarada je sve tanja. Nekad se navijalo za Arsenal zbog primamljive, napadacke igre, sad kad izgube taj identitet ostaje im samo da bjesomucno kupuju igrace, bas kao MU. To je moja neka teorija :) A Naingolan je igrac kakav bi mozda bas trebao Arsenalu, donio bi im neku cvrstinu koju nemaju.

avatar
Jerome Drake
Friday, 27.04.2018
06:32

Naingolan? Pusi i ima 30 godina..I sad u Englesku ligu..Ima godinu ili dve dobrog fudbala, dok se prilagodi mozda odigra pola sezone dobro!

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 27.04.2018
00:47

Ove sezone igra ocajno.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 27.04.2018
19:38

Ne igra ocajno nego igra polu spica i to mu ne odgovara, kad god igra centralnog ili zadnjeg veznog pokida. To je isto kao kad bi od Kantea pravio Ronaldinja, pa ne ide brate. Nas trener je katastrofa i to je to.

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 27.04.2018
00:07

Bolje odbranu da pojača,da ne gledam kako matori Kos napucava sebe loptom dok se Mustafi saplice.