Arsenal - Spisak postoji, problem znamo, izjava koja je uplašila navijače!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.03.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

Ne samo da su želje nerealne, loše vesti stižu u seriji...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Izgleda da se finansijska situacija u Arsenalu ne menja, da će Emeri morati da radi sa redukovanim budžetom i ovog leta. Pominje se pedesetak miliona, podsetimo zimus su doveli Denisa Suareza koji se ispostavio kao promašaj i neće biti otkupljen od Barselone.

Prioriteti se znaju, levi bek, krilo, kao i zamena za Arona Remzija.

Međutim, neke mete poput Nikolasa Pepea su nerealne, on je blizu Bajerna, Arsenal nema novca da parira Bavarcima.

Jeftiniji je Ismaila Sar iz Rena, njega hoće i Everton, pominje se Nkunku iz Pari Sen Žermena.

Levog beka nema ni na pomolu, sve pominjane opcije su preskupe, Kijeron Tirni iz Seltika, recimo, Škot će biti papren. Arsenal planira da se oslobodi Mustafija i Ozila, i taj novac bi mogao da bude uložen u pojačanja, ali pitanje je recimo ko bi želeo bivšeg nemačkog reprezentativca koji ima ogromnu platu.

Zbog svega, navijači su skeptični, Džaka je kroz redove najavio da želi da napusti klub, da traži novi izazov, ma šta to značilo...

Jasno je da su pojačanja potrebna, iako Emeri i sa sadašnjim timom izvlači maksimum, direktora nema na vidiku, Monći se vratio u Sevilju, Overmars odlučio da produži ugovor sa Ajaksom.

Bilo kako bilo, bez značajnih sredstava, "Guneri" teško mogu da pariraju rivalima u top 6 u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 23.03.2019
22:05

Zao mi je Arsenalovih navijaca sto ovo moraju trpiti, tesko da ce moci napraviti dobar tim bez vise ulozenog novac.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 23.03.2019
16:13

A ovo pokusavanje urednika sajta da Arsenal uvek spusti na neke najnize grane je stvarno ruzno. Dajte ljudi uozbiljite se malo, napisite neki text o Arsenalu i njihovom preporodu i ovoj novoj eri, kao sto pisete o ostalima, a ne da se blamirate ovako sa nekim vasim prognozama od kojih nikad ne bude nista.

avatar
Непобедиви
Monday, 25.03.2019
01:08

Ne mogu da napisu tekst o preporodu kada se preporod jos uvek nije ostvario. Tek ako se osvoji LE i udje u top4 moze da se pise o preporodu. Zasto? Pa zato sto bi to bio prvi Evro trofej, a i zato sto bi Emeri sa najslabijim (u odnosu na ostale timove iz top6) uspeo da udje u top4, sto je samo po sebi preveliki uspeh. Na to dodaj da ce samim tim i budzet za transfere biti veci. Da ce, vrlo verovatno, neki igrac otici (poput Mustafija, Velbeka, Elnenija, moguce i Ozila, plus definitivan odlazak Remzija i Ceha), tako da ce se i novac od tih transfera pridodati budzetu, koji bi tada bio sigurno 120-150m.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 23.03.2019
16:09

Koliko se sećam, na početku sezone su svi govorili da smo ekipa za sredinu i da ćemo se boriti sa evertonom watfordom i slicnima za 9. mesto.
Osam kola pre kraja Arsenal je 4 i ima lepe sanse da se plasira u LŠ. Emery je fantastičan trener, i ovo sa nagadjanjem budzeta su ciste gluposti, svako leto Arsenal istrese 100 milki, e sad sto mi dovedemo 3-4 igraca od 20-30 miliona a neki za jednog daju 80-90 to je nesto drugo. Chelsea je ulozio mnogo veće pare, pa ništa nisu uradili značajnije od nas a na početku sezone su svi govorili da su bolji od nas , čak kandidati za titulu sa Sarijem na čelu. I igrali dobro ali taj čovek nema plan b a Emery ima. Emery za svaki meč ima drugu taktiku i to je ono sto je napredak u odnosu na Wengera koji je to nekada imao. Sigruno ce se dovesti igraci i to koje Emery zeli, koji mu nedostaju za njegovu taktiku, a ne koje zeli vlasnikov sin, njegova zena ili neki funkcioner u klubu. I sam je rekao da ce dovesti krilo klasicno kao i zamenu za Ramzija. Emery će sledeće sezone sa Arsenalom da napravi pometnju u svim takmičenjima, pamtite moje reči.

avatar
vojin denic
Sunday, 24.03.2019
21:34

Da da dosta njih je to pricalo a svi znamo ko je sve bio glasan i sami se iznenadili

avatar
AFC
Saturday, 23.03.2019
15:31

Ajde recimo onako teoretski da Arsenal završi u top 4 i osvoji LE, da li bi i tada bio ovakav budžet? Arsenal jeste imao dve više nego očajne sezone, ali je daleko od siromaštva. Da bi i sledeće sezone konkurisali za LŠ, sigurno će da potroše adekvatan novac. I nije istina da je Suarez promašaj, kad dečko jedva da je igrao.

avatar
CZYNWA
Saturday, 23.03.2019
15:21

Emeri je izvukao 200posto iz ovog tima, koji odbrani ima maksimalno 2 igraca dostojna Arsenala. Trebaju im velike promjene, ali ne moze sve odjednom, za pocetak igraci tipa: Ake, Ben Mi, Taljafiko, Akunja... ne razbacivati se odjednom.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 23.03.2019
14:34

Ovo ako je Dzaka rekao i ako ode,ja sam zadovoljan i upola odradjenim rokom.Kad bi jos ovu dvojicu prodali,skrpio bi Emeri tim nekako.Nelsona vratiti sa pozajmice ako ne bude dovedeno neko dobro krilo.A od uprave smo navikli da su tako "velikodusni"...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 23.03.2019
13:52

Eto im ga Rikardo Rodrigez.

avatar
StefanK
Saturday, 23.03.2019
13:18

Ja mislim da smo mi kao klub najveca enigma...Cas se pise da nemamo para, cas da se povezujemo sa nekim igracem koji je na ceni i sve tako u krug...Nas gazda pravi stadion od 5 milijardi (cini mi se) tako da pare sigurno ima, sad da li ce hteti da ulozi to ostaje da se vidi...Ali jedan dan jedno, drugi dan nesto drugo i tako u krug...Ja se iskreno nadam da ako izborimo LS da ce biti ulaganja, takodje mislim da ne treba da se ulozi ne znam ti ni ja koja svota...Da se rasprodaju igraci koji su visak, da se obezbedi jakih 11 sa nekim solidnim izmenama u svakoj liniji i to je to...Napad nam je odlican, treba stoper da se dovede, pravo krilo i zamena za Remzija...Mi iskreno kad su svi zdravi i kad se pogleda najjacih 11 i nismo losi, mene plasi sto kad pogledam klupu ne vidim igrace koji mogu da naprave razliku i mislim da je to nas najveci nedostatak..

avatar
Budarrr
Saturday, 23.03.2019
13:01

Do kraja sezone jos 8 utakmica a Arsenal na 4. poziciji.Vratite se malo pred početak sezone kad su svi pričali da Arsenal ne moze da bude u prvih pet.A lično sam svedok da je komentator dotične televizije(vidi se koliki je stručnjak(istovremeno i za tenis)) kaze tokom meca sa Celsijem na pocetku prvenstva da je Arsenal realno tim za sredinu tabele.Eventualni ulazak u ligu sampiona mnogo menja.Pojačanja ce sigurno biti, mozda Arsenal nije konkurentan ali Emeri ni u Valensiji ni u Sevilji nije imao neka sredstva pa je cuda pravio.Emeri je vrhunski trener i verujem da moze da Arsenal odrzi u vrhu dugi niz godina, a mozda odvede i do titule ko zna.

avatar
Lazar Mandic
Saturday, 23.03.2019
14:29

Bravo druze, svi zaboravljaju da pare ne znace uvek boljitak, evo ti Junajted jos nije podosao od Fergusona a para su dali previse... Trener nam je top, igraci sasvim dobri, ja se ne bunim da dovedu samo jos dva konkretna igraca i sve ce biti ok! Pozz

avatar
Čeki
Saturday, 23.03.2019
12:55

Imaju para, nego ne zeli vlasnik da im da. Covek hoce profit i navikao je na Vengerovo poslovanje koje mu ga je i donodilo. Onda Arsenal treba da se okrene svojoj skoli i da proba da dovede jednog-dvojicu mladjih igraca, a da ostanu u okviru tih 50 mil.

avatar
jack wilshere
Saturday, 23.03.2019
12:55

Odavno nije bio nijedan potcenjivacki tekst o Arsenalu ovde, nemojte preskakati. Verovatno najjaca recenica ikada ovde je da su navijači skeptični o odlasku Dzake, a sigurno nekih 99% navijača bi odmah pristalo da on ode..

avatar
Paul Kersey
Saturday, 23.03.2019
12:49

Džaka? Hahahahaha!