Arsenal se baca u akciju, stižu viceprvak sveta i vezista do kraja prelaznog roka!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.01.2019.
14:10
Izvor: Sportske.net

Iako je utisak da najviše škripi u odbrani, u Arsenalu uporni da se pojačaju na drugim pozicijama, pripremili i jedno iznenađenje.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Kako prenosi pouzdani novinar "Bi-Bi-Sija" (BBC) Dejvid Ornštajn, Arsenal je uspostavio kontakt sa Interom oko mogućeg angažovanja 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića!

Krilni fudbaler je istakao da bi voleo da promeni sredinu, dovodio se dugo u vezu sa Mančester junajtedom, ali se sada Arsenal umešao u priču i kako stoje stvari, "Tobdžije" su ozbiljne.

Ipak, nemaju novac sada, ali će ga imati narednog leta pa su Interu ponudili sledeće, Perišić prelazi u London na pozajmicu do kraja sezone, dok će Arsenal na leto imati mogućnost da ga otkupi za 35 miliona funti.

Videćemo šta u Interu kažu na ovu ponudu, jasno je da bi radije odmah prodali Hrvata i zaradili novac potreban za ispunjavanje uslova FFP-a i angažovanje novih pojačanja, ali mogućnost da ga na leto prodaju za oko 40 miliona evra zvuči primamljivo.

Nije to sve, Ornštajn prenosi da su i Severnom Londonu rešeni da do kraja pijace pored Perišića dovedu i jednog vezistu.

Novinar "Bi-Bi-Sija" prenosi da još nije sve gotovo oko Denisa Suareza, iako Barsa odbija da ga pusti na pozajmicu, a nova meta je i Francuz iz Pari sen Žermena Kristofer Nkunku.

Francuz nije u planovima Tomasa Tuhela, Emeri ga poznaje iz vremena kada je i sam bio u Parizu, pa bi voleo da ga vidi i na "Emirejtsu".

Ideja je naravno da Nkunku stigne na pozajmicu sa pravom otkupa, PSŽ ima problema sa veznim redom, ali su sve bliži angažovanju Leandra Paredesa iz Zenita, te bi mladi Francuz mogao da završi u Londonu do kraja pijace.

Ornštajn dodaje i da angažovanje defanzivca nije prioritet "Tobdžija", kako je povreda Sokratisa Papastopulsa lakša nego što se u prvi mah mislilo, iako bi kapiten Kosielni mogao na novu pauzu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Sunday, 27.01.2019
07:39

nisu pogresili i Arsenala prosli put kada su doveki vezistu iz la masije .. mislim da nece ni sada.

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 26.01.2019
19:33

Da Inter je navodno odbio da pozajmi Perisica, model poslovanja je bio da Inter posalje Perisica Arsenalu, a da u suprutnom pravcu Arsenal posalje Mesuta Ozila, isto to je probao Arsenal i pre neki dan, trazili su Naingolana a da posalju Ozila, Inter je expresno odbio, ne zato sto sumnjaju u kvalitete Ozila, nego zato sto ni u samom ludilu mu ne bi dali njegovih 400 hiljada nedeljno koje ima U Arsenalu, Inzer hoce da posalje Perisica, ali samo ako se obavezu o obaveznom otkupu, dok ostvrljani zele da to bude sao opcija, sto zna sa o ako budu zeleli, Intet nece ni da cuje za to, videcemo jos

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 26.01.2019
17:39

Svakako bi bio dobro pojacanje za Arsenal no oni sa onakvom odbranom, bez pleja, ne mogu nista veliko da urade.

avatar
Savoa
Saturday, 26.01.2019
15:29
avatar
pazza.INTER.amala
Saturday, 26.01.2019
15:19

Perisic je vec izjavio da zeli da ide u Englesku,dobar je igrac to je dokazao prosle sezone i na svetskom prvenstu,ali ove sezone kao da mu se ne igra,verovatno jer je zeljan novih izazova.

avatar
El Nindža
Saturday, 26.01.2019
15:17

Mislim da bi se Denis Suarez lepo uklopio u Arsenalu, njemu samo treba jedan ozbiljan trener. Ne bih voleo da ode iz Barse