Arsenal pronašao pojačanje u ofanzivi, da li Francuzi traže previše?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.05.2019.
21:10
Izvor: Sportske.net

Klubovi u Ligi 1 sve su svesniji mogućnosti da dobro zarade u poslovima sa Englezima.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Pred Arsenalom je možda jedno od najinteresantnijih leta u prethodnih nekoliko godina, ali mnogo će toga zavisiti od finalne utakmice Lige Evrope protiv Čelsija.

Klub iz Londona se dovodi u vezu sa mnogim pojačanjima, što defanzivnim što ofanzivnim, deluje da je ipak veći akcenat na rekonstrukciju odbrane.

Tu želju će samo povećati odgovor Rena Arsenalu kada su se "Tobdžije" raspitali oko dostupnosti Ismaila Sara. Odgovor Francuza je bio jasan - žele 50 miliona evra za mlado krilo iz Senegala.

Sar, koji je praćen i od strane Lila u slučaju da Nikola Pepe ode, je ove sezone već i nastupao protiv Arsenala u okviru osmine finala Lige Evope, u prvoj utakmici je postigao i gol.

ismael sar

Ove sezone Senegalac ima odličnu statistiku, na odigranih 50 mečeva postigao je trinaest golova i dodao jedanaest asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 27.05.2019
21:57

Mnogo je to para za Arsenalovu situaciju,bitnija je odbrana.A za krilo mogu pokusati sa Frejzerom ili Zijesom,s tim da Nelson treba dobiti sansu kao i Smit Rouv za kojeg ocekujem sve vise minuta.Ivobija na pozajmicu ili prodati,kao i Miktarjana koji ima i lepu platu.

avatar
damjan89
Monday, 27.05.2019
21:36

Pepe je za njega Mbape...Ne vredi on vise od 30 miliona, treba njemu jos jedna ali bolja sezona od ove da bi kostao 50 miliona...Azar i Brand su kostali zajedno 50m primera radi...