Arsenal pred još jednim sjajnim poslom?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 06.08.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" izrastaju u pobednika prelaznog roka.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Ušao je Arsenal u tekući prelazni rok sa navodnim budžetom od 50 miliona evra i nisu se očekivali veliki transferi od "Tobdžija".

Ipak, uspeli su da dovedu Danija Sebaljosa na pozajmicu, potom su kaparisali talentovanog defanzivca Vilijama Salibu, da bi se iznenadili angažovanjem Nikole Pepea iz Lila za rekordnih 80 miliona evra.

Uspeli su sa "Dogama" da dogovore isplatu na rate, pa im je izgleda ostalo još novca u "banci".

Danas se pojavila još jedna šokantna vest, a to je da bi put "Emirejtsa" mogao da krene i fudbaler Barselone, više o tome OVDE.

Sada bi "Guneri" mogli da naprave još jedan jako dobar posao.

Nakon odlaska iskusnog Lorana Kosielnog u Bordo za oko pet miliona evra, sada bi ekipa iz Severnog Londona mogla da dobije 30 miliona evra na ime transfera mladog Emila Smit-Roua.

Pokušao je Arsenal da pojača odbranu angažovanjem Dajoa Upamekana iz Lajpciga, nudili su 60 miliona evra, ali su "Bikovi" tu ponudu odbili, želeli su upravo da Smit-Rou bude uključen u transfer.

Sada bi navodno transfer mladog Engleza mogao da se odigra odvojeno, Lajpcig je spreman da ga pozajmi, ali i da ga otkupi od "Tobdžija", a pomenuti posao bi mogao da pokrene i potencijalni prelazak Upamekana na "Emirejts".

Smit-Rou važi za jako talentovanog fudbalera, igrao je kod Emerija redovno u Ligi Evrope, dok u januaru nije otišao na pozajmicu upravo u Lajpcig, ali se u Bundesligi nije naigrao zbog povreda, ipak, izgleda da je ostavio jako dobar utisak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 06.08.2019
19:27

Sta znam,voleo bih da vidim ovog Upamekana u Arsenalu.Preko potreban stoper.Al Smit Rouv je jako talentovan.Sad treba se odreci njega.Bilo bi bolje da je samo pozajmica :D