Arsenal - Posle fantastičnog Brazilca, još četiri strašna pojačanja, igraće najlepši fudbal u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.08.2020.
09:16
Izvor: Sportske.net

Ako Arteta bude uspeo da spakuje ovaj tim, sa Arsenalom morate ozbiljno računati

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako smo i pisali već, Arteta će sa prodajama imati budžet veći od 100 miliona za pojačanja, porodica Krenke je rešila da zavuče ruku u džep, a neki igrači će platiti ceh.

Genduzi pre svih, njega želi nekoliko velikih klubova, problem kod Francuza nije klasa, već ponašanje. Kalum Čejmbers bi mogao da završi u Fulamu, Lakazet u Juventusu ili Atletiku iz Madrida. Iz suprotnog pravca bi mogli da stignu Daglas Košta, što je malo verovatno, ili Tomas Parti koji je prva meta "Gunera".

Dosta igrača će biti prodato, Lids želi Holdinga, navijači očekuju da Vilijan uskoro potpiše ugovor, a nova meta je sjajni Kvinsi Promes. On neodoljivo podseća na svog direktora Overmarsa, Ajaks traži 30-tak miliona koje bi Arsenal mogao da plati. Promes ima 28 godina, čak četiri je proveo u Rusiji, bio najbolji igrač Spartaka, otišao u Sevilju, posle sezone se vratio u Ajaks gde je prošao delom školu slavnog kluba.

On sa jedne i Vilijan sa druge strane bi bili zaista ubitačni uz Obamejanga.

Arteta, uz Promesa, pokušava da dobije bitku za Brazilca Gabrijela iz Lila, još jednog igrača koji bi bio veliko osveženje i činio tandem štopera sa Salibom.


Baner

I na kraju, izgleda da će Real vratiti Sebaljosa u svoje redove, Kutinjo je, kako kaže poznati novinar Fabricio Romano ponuđen "Gunerima", oni treba da odluče, ali im je plej potreban.

Gabrijel, Parti, Kutinjo, Vilijan, Kvinsi Promes, čini se da bi to bio idealan prelazni rok, i da bi, ako je suditi po imenima u ofanzivi, Arsenal verovatno igrao najlepši fudbal u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.08.2020
11:08

Nije upitno da ce Arsenal igrati najlepsi fudbal u EPL

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 12.08.2020
10:28

Velika šteta ukoliko Sebaljos ode. Čovek je legenda.

avatar
soru
Wednesday, 12.08.2020
10:26

ozbiljno bi se racunalo za neko 7. mesto

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 15.08.2020
13:14
avatar
dock
Wednesday, 12.08.2020
10:14

Da igraju najlepsi fudbal pored Sitija i Liverpula- tesko.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 12.08.2020
10:06

Bolje DK nego KP.

avatar
zlogi
Wednesday, 12.08.2020
10:04

Iskreno nisam odusevljen imenima. Elem Kutinjo bi bio super pojacanje, zna engleski fudbal i lezi mu, jedino sto je minus su prethodne godine u Barsi i Bajernu gde se nije pokazao. Parti je odlican i mislim da je ono sto fali ganerima u vezi da se stekne sigurnost. Gabrijela ne znam pa ga necu spomenuti. Vilijan - ne svidja mi se sto se vezuje za Arsenal. Nekako dok je bio u Celsiju znao je da igra toplo-hladno. Ovu sezonu je objasnio, ali borba za novi ugovor cini svoje. Pri tom ima 32 godine, sad ce krenuti igra silaznom putanjom. Kvinsi Promes, videcemo. Da se dovedu svi ovi navedeni igraci, npr Celsi je u mojim ocima odradio bolji posao.