Arsenal poslao tinejdžera u Hofenhajm

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.08.2018.
14:00
Izvor: Sportske.net

Mladi krilni igrač biće novo pojačanje Hofenhejma.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Prelazni rok za Bundesligu se još uvek nije završio, trajaće do 31. avgusta, a Hofenhajm je obezbedio sebi novo pojačanje.

Radi se o mladom fudbaleru po imenu Rajs Nelson, on dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Arsenala.

Nelson je krilni igrač, veoma je brz i velika je nada engleskog fudbala.

Njegov ugovor sa Arsenalom ističe naredne sezone, ali je već dogovorio produžetak istog tako da Unaj Emeri i ostatak stručnog štaba Arsenala ne moraju da brinu o tome da li će ovaj fudbaler biti na raspolaganju u nekim narednim sezonama.

Nelson bi trebalo da dobije minute u Hofenhajmu, u Arsenalu se nadaju da su izabrali pravo rešenje za pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gooner1985
Thursday, 30.08.2018
00:33

I imam i nemam komentar. Ne znam šta da mislim. Jedino me raduje što je pozajmica u pitanju đe će se pokazati njegov karakter i želja da se vrati u Arsenal kao jači i bolji igrač. Ono oko čega se slažem jeste da sigurno zalužuje mjesto ispred legendarnog Iwobija koji izgleda izvodi mađije na treningu pa mu i Wenger i Emeri dadoše opasnu minutažu....

avatar
Арсенал
Wednesday, 29.08.2018
19:55

Ovo je uzasno... Decko je ogroman talenat. Ista prica je bila sa Gnabrijem. Nama je los, al' zato valja Bajernu... Ocekivao sam da ce barem Emeri da mu da minutazu, ali od toga izgleda nema nista. Po mom misljenju, decko je izmislio fudbal za Ivobija i trebao bi da bude u rotaciji ispred njega.

avatar
Kuma Baba Car
Wednesday, 29.08.2018
14:52

Koliko je samo moderan fudbal obezvredio akademije svih vecih klubova, a polako i onih manjih. Niko vise nije u mogucnosti da u ozbiljnoj ligi priusti mladom izadnku akademije veci broj minuta u sezoni zbog prejake konkurencije i previse para koje se vrte tu. Moras biti vanserijski talenat koji pravi razliku kao npr Mbape da bi u iole ozbiljnom klubu sa ambicijama dobio sansu da igras sa 17,18 godina. Posledica toga su novcano ogromni transferi prilikom kojih dobijes prividno dobre fudbalere, kakvih ima na pretek u dobrim akademijama...