Arsenal poslao ponudu na "Bridž"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.06.2018.
15:02
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, "Tobdžije" su krenule u napad na fudbalera "Plavaca".

BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski
BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Ekipa sa "Emirejtsa" je već doživela velike promene ovog leta, Venger je napustio klub, a nasledio ga je bivši trener Sevilje i PSŽ Unaj Emeri.

Angažovan je Stefan Lihštajner iz Juventusa, stigao je iskusni Švajcarac kao slobodan igrač, kako mu je istekao ugovor sa sedmostrukim uzastopnim prvakom Italije.

"Tobdžije" su na pragu angažovanja još nekoliko pojačanja, a jedan od glavnih zadataka novog šefa struke je rekonstrukcija odbrane.

Per Mertesaker se povukao iz aktivnog igranja fudbala, Loran Kosielni je teško povređen i najverovatnije se neće vraćati na teren do naredne godine, pa kao jedina kvalitetna opcija na štoperskim pozicijama ostaje Škodran Mustafi, koji na kraju krajeva i nije pružao najbolje partije u dresu "Gunera" u prethodnom periodu.

Očekuje se da na "Emirejts" stignu Sokratis Papastatopulos iz Borusije Dortmund, kao i 21-godišnji štoper Frajburga Džaglar Sojonču, a izgleda da "Guneri" žele još jednu kvalitetnu opciju, pa su tako poslali ponudu na "Stamford Bridž" za usluge brazilskog internacionalca Davida Luiza.

Bivši štoper Benfike se nije naigrao u Čelsiju minule sezone, imao je određene nesuglasice sa Konteom i sve se više pominje da bi ovog leta mogao da promeni sredinu.

Pominjana je opcija da bi "Plavci" mogli da ga ponude Napoliju u zamenu za Elsaida Hisaja, ali to je na čekanju sve dok se ne reši pitanje trenera, pošto je želja uprave da Kontea na mestu šefa struke nasledi Mauricio Sari.

Arsenal je tako pokušao da iskoristi priliku i Luiza preseli u svoje redove, ali je njihova ponude od oko 20 miliona evra odbijena od strane ekipe iz Jugozapadnog Londona.

Videćemo da li će "Tobdžije" pojačati ponudu u narednom periodu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Novakovic10
Friday, 15.06.2018
00:02

Leno
Bellerin Sokratis Luis Monreal
Ramsay Nzonzi Mkhitarian Özil Aubameyang
Lacazette
-potencijalna postava Arsenala za sledecu sezonu 😁

avatar
Irena Markovic
Thursday, 14.06.2018
21:52
avatar
Adriano Leite
Thursday, 14.06.2018
17:01

Nije on vise top stoper ali vredi sigurno vise . Kontam da ce traziti 25-30 mil.

avatar
BlueMoon
Thursday, 14.06.2018
15:30

Uklopice se lijepo u Arsenal sa ostalim kiksarama.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 14.06.2018
15:27

40 mil.€ i nosi.

avatar
Mkhitaryan
Thursday, 14.06.2018
16:02

Pogresio si trazimo Luiza ne Azara

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 14.06.2018
18:24

Pa ako Lester hoce 30 mil. Funti za onog njihovog drvosecu onda je gratis cena ovih 40 mil.€

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.06.2018
15:20

Ako ga prodajemo a on zeli da ostane u Londonu necemo praviti nikakav problem da ode u Arsenal kao sto nismo ni Cehu. Matic, Mata, Staridz... Ponosan sam na klub sto nema to malogradjansko razmisljanje da ne prodaje igrace rivalima sto imaju neki i mislim da ce recimo Junajted da ga pokaze ovo leto sa Marsijalom sto je licemerno jer smo im i mi i Arsenal prodali gomilu igraca. Moze i Vilijan u Junajted sto se mene tice. Chelsea gospoda!