Arsenal poslao ponudu, ali je glatko odbijen - "Tobdžije" se ipak ne predaju!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.06.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Poslali su neadekvatnu ponudu, ali su ipak napravili pozitivan efekat.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Na "Emirejtsu" se ovog leta stvari menjaju praktično iz korena, Venger je otišao posle 22 godine, njegovo mesto zauzeo je bivši trener Sevilje i PSŽ Unaj Emeri.

Španac je doveo i prvo pojačanje, u pitanju je iskusni Stefan Lihtštajner iz Juventusa, koji je u Severni London stigao kao slobodan igrač.

Neće se tu zaustaviti "Guneri", poznato je i da pregovaraju sa vezistom Mančester junajteda, a prema pisanju portugalske "A Bole" poslali su i konkretnu ponudu za usluge talentovanog fudbalera lisabonskog Sportinga Želsona Martinsa.

Sporting je u problemima, veliki broj igrača bi mogao da krene koracima trenera Žorža Žesusa, koji se preselio u Saudijsku Arabiju, kapiten Patrisio i vezista Karvaljo su zatražili i raskid ugovora sa klubom, ali je uprava "Lavova" ipak odbila 30 miliona evra od Arsenala za usluge krilnog fudbalera.

Oni žele 15 miliona više, ali bi mogli da pristanu i na manju ponudu jer je sam fudbaler nesrećan zbog činjenice da je Sporting odbio pomenutu ponudu Arsenala.

Tako bi i on mogao da izvrši pritisak na upravu, ukoliko zapreti, poput Patrisija i Karvalja, raskidom ugovora, "Tobdžijama" bi želja mogla da se ispuni i to za novac koji su već ponudili, ili koji milion više.

Martins bi bio veliko pojačanje, nastupa na poziciji desnog krila, a na 52 nastupa u dresu lisabonskog Sportinga postigao je 23 pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 06.06.2018
20:00

Ovaj bi bio dobra kupovina,mada ja bih odbranu pre pojacao.I da dodje Sokrat opet su tu Mustafi,Cembers,Holding,matori Kos.Tanko je sve to...

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 07.06.2018
15:42

Mustafija ne računaj, on je zlo, kad god je u sastavu. Pominju se Pavard i Sojuncu pored Sokratisa i mislim treba njih obojicu dovesti, a prodati Mustafija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.06.2018
18:33

Patrisio je vec dobio raskid ugovora...arsenal treba da uzme Patrisija posto je slobodan,isto da uradi i za Karvalja ako dobije raskid a kupovina Martinsa je takodje dobar posao

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 06.06.2018
18:33

Ovaj mali je ono što fali Arsenalu već dugo - kreativan i brz fudbaler sa dobrim driblingom. Nedostatak njemu sličnih je doveo do toga da Arsenal od kluba koji igra atraktivan fudbal postane tim koji igra predvidivo i dosadno. Nadam se da će uspeti da ga dovedu. Napravio bi čudo sa Aubom i Lakazetom.

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 07.06.2018
15:45

Tačno je kolega Ogiste, ima talenta ovaj lik, ali nešto mi djeluje, kao nema "taktičkog intelekta", pa često deluje kao muva bez glave. Bolje da dovedu Pavona iz Boke, mnogo inteligentniji igrač.

avatar
Javier Mascherano
Wednesday, 06.06.2018
18:25

Klasicno unhappy na menadzeru

avatar
Маркус19
Wednesday, 06.06.2018
18:14

Водите Фелаинија прво!!!

avatar
AFC
Wednesday, 06.06.2018
19:50

Pa on je praktično otišao, ističe mu ugovor za 3 nedelje.