Arsenal ponovo kupuje u Italiji!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.06.2018.
17:00
Izvor: Sportske.net

Nakon Lihtštajnera, moguć dolazak još jednog igrača iz Serije A.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Arsenal je već krenuo u kupovinu i doveo prvo pojačanje u vidu Stefana Lihtštajnera, a drugo bi takođe moglo da stigne iz Serije A.

Naime, kako saznaje Đanluka Di Marcio, "Tobdžije" su zainteresovane za fudbalera Sampdorije Lukasa Toreiru.

Vezista ima odličnu sezonu iza sebe, privukao je pažnju mnogih evropskih klubova, a trenutno se nalazi u kampu reprezentacije Urugvaja pred Mundijal u Rusiji.

Do sada se najčešće spominjao Napoli kao njegova sledeća destinacija, ali ukoliko Napolitanci ne uspeju da prodaju Žoržinja u skorije vreme, u red bi mogao da uskoči Arsenal.

Otkupna klauzula Urugvajca je 25 miliona evra što je i više nego prihvatljivo za Engleze, ali u priču ulazi i agent koji navodno želi svoj deo kolača procenjen na pet miliona evropskih novčanica.

Sve bi trebalo da bude poznato do 15. juna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Friday, 08.06.2018
22:56

Мени ова прича са агентима није јасна. Да ли купује играча од клуба или од агента , има ли неко одговор. Као онај мали дебели Жабар.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Friday, 08.06.2018
23:51

neke lige u evropi kao portugalska na primjer (nisam siguran da li su i italijani u istom kosu jer mi ovo izgleda kao preveden tekst) dopustaju dvojno vlasnistvo ugovora. slicno kao sto rade blizanci, prodaje se dio ugovora agentu ili njegovoj firmi koji kad se vrsi dalji transfer diktiraju svoju cijenu za svoj procenat. klub se uglavno proporcionalno prema njihovoj cijeni postavi. nekad to zna biti i problem jer "ozbiljne" evropske lige to ne dopustaju pa ponekad takvi igraci imaju paprenu cijenu koja je takva vise radi agenata nego kluba u kojem igra.

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.06.2018
17:02

On i Vecino vezni red. Napad Kavani-Suarez. Stoperi Godin, Himenez. Bas jak tim. Mogu da izbace lagano Portugal u 1/8 finala.

avatar
Anonymous Official
Friday, 08.06.2018
17:47

Portuagal je jaci