Arsenal plaća klauzulu, "mizogin" je zamena za Remzija!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.04.2019.
09:09
Izvor: Sportske.net

"Bild" tvrdi da je kontakt već napravljen i da će, po svemu sudeći, nemački reprezentativac stići na "Emirejts".

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Nije još sigurno da li je Remzijeva povreda takva da je završio sezonu. Posle trijumfa u Napulju, Arsenal je ostao bez kapitena, moguće je da je na "San Paolu" odigrao poslednji meč za klub, od 1. jula nosiće dres Juventusa.

Zamena bi trebalo da stigne iz Nemačke, u pitanju je Kerem Demirbej, momak koji je debitovao za "Elf" pre dve godine, dao i jedan gol. Nastupa za Hofenhajm, ove sezone je postigao četiri pogotka, imao devet asistencija. Pravi plejmejker, fudbaler koji je bio u žiži komentara zbog seksističkih primedbi na račun sudije Bibijane Štajnhaus.

On joj je rekao da "ženama nije mesto na fudbalskom terenu", pa iako se izvinio nakon meča, dobio je suspenziju od pet utakmica, a morao je i da sudi juniorski meč devojaka u nemačkoj ligi.

Demirbej ima klauzulu od oko 25 miliona evra, to bi Arsenal mogao da plati i preduhitri najveće turske klubove koji su najavili isto narednog leta.

Svakako da bi Demirbej radije u PL nego u zemlju svojih roditelja.

On je igrao za mladu reprezentaciju Turske, ali kada je stigao poziv "Pancera", nije se dvoumio. Prošao je školu Šalkea, igrao za drugi tim Dorttmunda, HSV ga je slao na pozajmice, a već dve sezone je u Hofenhajmu koji još nije odustao od četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke