Arsenal odustao od francuskog reprezentativca

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.11.2017.
13:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, uprava "Tobdžija" neće pokušavati da angažuje sjajnog ofanzivca.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Ekipa sa "Emirejtsa" je u smiraj prelaznog roka pokušala da angažuje zamenu za Aleksisa Sančeza, koji je imao ponudu Mančester Sitija.

Ideja je bila da u redove svoje ekipe "Tobdžije" dovedu Tomasa Lemara iz Monaka, pa bi u tom slučaju pustili Sančeza da se pridruži Pepu Gvardioli na "Etihadu".

Poslali su ponudu tešku 90 miliona funti na adresu "Kneževa", što bi bio rekord kluba, ali je uprava ekipe sa stadiona "Luj drugi" odbila tu ponudu ekipe iz severnog Londona.

Aleksis je tako ostao na "Emirejtsu", ali je sve izvesnije da se neće zadržati u redovima Arsenala nakon ove sezone, no izgleda da ga među "Tobdžijama" neće zameniti Lemar.

Naime, uprava Arsenala ne planira da šalje novu ponudu za Francuza, veruju da neće moći da izađu u susret zahtevima Monaka, kako je interesovanje za Lemara poraslo.

Lemar

Umesto Lemara u redove ekipe Arsena Vengera mogao bi da stigne drugi Francuz, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 15.11.2017
18:40

Mator je on za Vengera, Venger voli mlađe

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 15.11.2017
17:02

Pa Fekir je bolji cak i Malkom. Lemar ima mnogo losu statistiku ove godine i izgleda da je bio one season wonder. Samo trci kao muva bez glave. Na mecu FRA:LUX 0:0 sam ga gledao i zakljucio da od njega nece biti nista nikad.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 15.11.2017
17:01

Izmedju njega i Fekira uvijek bih izabrao Nabila, tako da ovo ne znaci da je nuzno lose.. Ali ko ce znati, vjerovatno necemo nijednog dovesti..