Arsenal kvari posao Junajtedu, Emeri poteže stare veze?

Autor: Stefan Matić
utorak 28.05.2019.
17:06
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" već duže vremena nemaju rešenja na poziciji desnog beka zbogpovrede Beljerina.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Pomenuli smo par puta, deluje da će druga sezona pod Emerijem početi defanzivnom reorganizacijom. Odbrana je primila previše lakih golova, jasno je da Auba-Lakazet tandem neće uvek biti tu da nadoknadi deficit.

Tim iz Londona se spominje dosta oko štopera Rome Kostasa Manolasa, Emeri bi želeo pravi bedem ispred Lenoa.

Međutim, prema pisanju Dejli Mejla dva giganta iz Mančestera i Londona će se sukobiti i na transfer pijaci. Radi se o Tomi Menijeu, fudbaleru PSŽ-a koji se vraća na teren nakon povrede.

Emeri je uveren u kvalitete Belgijanca još iz njegovih dana u Parizu, smatra da bi dvadesetsedmogodišnji defanzivac bio odlično rešenje za desnu aut-liniju s obzirom da je Beljerin često povređen a Lihtštajner odlazi.

Toma Menije Belgija Thomas Meunier

Smatra se da bi cena Menijea bila oko trideset miliona evra, ali postoji mogućnost i da poraste ako se Junajted pridruži trci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Tuesday, 28.05.2019
18:55

Voleo bih ga videti kod nas. Beljerin svakako nije vise na onom nivou od nekada jer je lik glup i presao na vegetarijance. Nemam nista protiv njih, ali ne mozes ti na salatama da igras kvalitetan fudbal. Ako bi Beljerin nastavio onako igrati, a Menije dosao, mislim da bi Beljerin njemu bio zamena. A steta za onakav potencijal. Takodje mislim da ovo nije previse za ovakvog beka s obzirom na danasnje cene. COYG!

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 28.05.2019
17:12

Dobar igrac ali vise bi volio da MANU dovede Bissaku nego njega.