Arsenal kupuje "domaće", na meti Junajtedov promašaj

Autor: Stefan Matić
subota 04.05.2019.
15:48
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" oskudevaju sa igračima sa engleskim državljanstvom.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Mejtland-Najls je bio jedini fudbaler engleskog porekla u pobedi protiv Valensije prošlog četvrtka. Odlaskom Remzija u Juventus na leto, Arsenal praktično spada na jednog igrača sa Ostrva.

Čelnici sa "Emirata" žele da porade na tom broju, pored Frejzer iz Bornmuta velika meta za pojačanje ofanzive biće igrač iz redova lokalnih rivala, Kristal Palasa.

Luka Milivojević dobrano duguje Vilfredu Zahi svoj golgeterski učinak, nekadašnje krilo Mančester junajteda igra odlično ove sezone.

Iako se izjasnio da brani boje Obale Slonovače Zaha i dalje poseduje englesko državljanstvo te bi se računao kao domaći igrač.

Zaha

Cena neće biti mala, Dejli Mejl piše da bi za krilo sa "Selhurst" parka valjalo izdvojiti 60 miliona evra, cena može otići i gore ako se još jedan komšija u vidu Totenhema uključi u trku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 05.05.2019
11:35

nikada on nije bio promasaj...samo treneri nisu cenili njegov kvalitet.

avatar
Karambol
Saturday, 04.05.2019
23:29

Arsenalu treba jos jedno jedno top krilo pa mzd cak i 2,Zaha je ubica,pored krila mora i remont cele odbrane.. Manolas,Upamecano,Alex Sandro i uz 4-4-2 formaciji Leno Manolas Upamecano Bellerin Alex Sandro Torreira Guendouzi Neres Zaha Auba Lacazzet

avatar
Anonymous Official
Saturday, 04.05.2019
21:17

Nije on promasaj vec su ga se prelako odrekli.

avatar
Ogist Kont
Saturday, 04.05.2019
18:28

Od početka govorim da je Zaha prava opcija. Čovek je jak, prodoran, a uz to ima iskustvo sa Premier ligom i provereno je da može da izdrži tempo igre na ostrvu. Da se pitam, uzeo bih ga bez razmišljanja.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 04.05.2019
18:14

Ramsey nastupa za Vels, a pored Maitland-Niles-a od Engleza ce tu biti i povredjeni Holding, Jenkinson, tu ce biti i Chambers kad se vrati sa pozajmice. Tako da Arsenal nece biti sa jednim Englezom. Ipak mislim da bi ovo bila dobra kupovina, jer je Zaha dobar igrac, ima dribling, sazreo je. On je unapredjena verzija Walcott-a i OX-a koji sad vec nastupa za Liverpul. OX se u Liverpulu bolje snalazi u sredini nego sto je kod nas na krilu. Mislim da ce Zaha doneti ono sto je nasem napadu potrebno a to je to brzo, prodorno krilo. Nadam se da cemo ga dovesti, ili njega ili Frejzera. Jos vezni dobar da se nadje kao zamena za Ramzija i kvalitetan stoper. Videcemo sta ce biti od svega ovoga, svakako da ce plasman u LŠ ili LE odrediti da li cemo trositi 60mil na jednog ili na 4 igraca. COYG!

avatar
AFC
Saturday, 04.05.2019
17:28

Dejli Mejl - Kurir.