Arsenal krenuo po prvo veliko pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.07.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" se bacile na posao.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenosi "The Athletic", Arsenal je napravio prve korake u nameri da u svoje redove preseli vezistu madridskog Atletika Tomasa Partija.

Dugo se već spekuliše da je vezista iz Gane velika želja "Tobdžija", ima otpusnu klauzulu od 50 miliona evra, ali se pojavila i mogućnost trampe sa "Jorgandžijama", jer je Dijego Simeone zainteresovan za Matea Genduzija, koji je na izlaznim vratima kluba.

Ekipi Mikela Artete je očajnički potrebno pojačanje u veznom redu, Genduzi nije u planovima španskog stručnjaka, pre svega zbog ponašanja, Granit Džaka je već neko vreme na udaru zbog loših partija, dok česte probleme sa povredama ima Lukas Toreira, koji bi takođe moga da napusti klub.

Tako bi Parti mogao da reši veliki deo problema, dokazao je 27-godišnji vezista u dresu "Jorgandžija" da ima veliki kvalitet, izrastao je u jednog od ključnih igrača Atletika, ali je utisak da bi uskoro mogao da se rastane sa klubom, kako nije potpisivao novu saradnju, koja bi mu izbrisala pomenutu klauzulu od 50 miliona evra.

Videćemo kako će se ova priča završiti, Arsenal je ozbiljno zaintetesovan i krenuo je u realizaciju transfera, ostaje da se vidi da li će doći do trampe ili će "Tobdžije" pokušati da se dogovore sa Atletikom oko obeštećenja.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke