Arsenal kreće po prvo pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Ovaj fudbaler je velika želja "Tobdžija", uprava spremna da preduzme konkretne korake.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Poznato je da je Arsenal veoma zainteresovan za Rajana Frejzera iz Bornmuta.

Fudbaler iz Škotske je sezonu završio sa 14 asistencija u Premijer ligi, što je drugi najbolji rezultat takmičenja, iza Azara koji je imao 15 asistencija.

Interesovanje "Tobdžija" je posebno probudila činjenica da Frejzer ulazi u poslednju godinu ugovora sa "Trešnjicama", uprava kluba sa "Vitalitija" pokušava da produži saradnju sa jednim od najznačajnijih igrača, ali pregovori su stopirani, pa su u klubu sa južne obale svesni moraju ovog leta da ga prodaju, inače neće zaraditi ništa na njegovom odlasku.

Tako su postavili cenu za njegove usluge, traže 30 miliona funti (oko 34 miliona evra), a poznato je i da 20% od zarade duguju škotskom Aberdinu, iz kojeg su Frejzera i doveli u svoje redove.

rajan frejzer

Arsenal se ipak nada da će moći da se dogovore oko manje cifre, imaće oskudan budžet ovog leta, posebno ako ne slave protiv Čelsija u finalu Lige Evrope.

Ukoliko ipak izbore Ligu šampiona, imaće nešto veći budžet, pa nema sumnje da će "Trešnjice" 29. maja navijati za pobedu "Gunera" u Bakuu.

Dobra stvar za Arsenal je to što se Mančester junajted povukao iz trke za potpis škotskog fudbalera, Liverpul je donekle zainteresovan, alil su na "Enfildu" svesni da ne mogu da mu ponude veliku minutažu, što su u Severnom Londonu svakako spremni da učine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alligatorfhouse coyg
Friday, 24.05.2019
14:28

Au brate pa dokle ce vise da dovode ovaj prosek..krilo im sad najmanje treba,kupi JEDNOG pravog na sredini terena,a ne da ti igraju likovi koji 80% lopti vracaju stoperima..doveli su suareza,najavljivali zamena za remzija ,on mucenik odigrao 300 minuta za celu polusezonu,kakvi su to skauti..elneni,xhaka,toreira bio zver na pocetku sezone,od kako je poceo da se navikava na eng. kuhinju ili sta vec on propao..prodaj ozila,mikija mustafija i xhaku(ako ga iko hoce) tu dobijes kesa za pravog stopera(umtiti recimo,o njemu se pise) pa onda krpi sa prosekom..obozavam arsenal ali kad vidim da jedino guenduzi decko salje lopte napred i pokusava nesto muka mi pripadne...obozavam arsenal ali ih je mucno gledati,sad su u rangu Vesthema

avatar
Los Vikingos
Friday, 24.05.2019
00:44

Frejzer mi je jedan od omiljenih igraca u ligi, na fantaziju narocito. Sama cinjenica da je igrao za tresnjice kada su bili jos u trecoj ligi je impresivno, a sada u PL pokazuje kvalitet za mnogo veci klub kakav je Arsenal sigurno.

avatar
Непобедиви
Thursday, 23.05.2019
18:13

Pise se da Arsenal ima spremna dva scenarija. Prvi, ukoliko osvoje LE znaci da krecu po Zahu i jos neko "zvucnije" pojacanje. Ako ipaj izgube finale juri se Frejzer i slicni. Videcemo.

avatar
Psihostabizizator
Thursday, 23.05.2019
21:16

Tesko da ce ceo budzet dati na Zahu. Logicnije mi je da dovedu 3-4 igraca koji nisu papreno skupi a mogu da donesu kvalitet ekipi.

avatar
Непобедиви
Sunday, 26.05.2019
08:57

Ukoliko osvoje LE, jasno je da im nece ceo budzet otici na Zahu. Bas zato se okrecu Frejzeru ukoliko ne osvoje.