Arsenal konačno rešio pitanje direktora!

Autor: Stefan Matić
utorak 07.05.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net

Stigla potvrda iz Brazila, "Nepobedivi" ponovo u Arsenalu.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Sven Mislintat se nije dugo zadržao u redovima kluba sa "Emirata", Nemac je proveo tek četrnaest meseci na ovoj poziciji pre odlaska.

Za taj period je pogodio sa transferima poput Obamejangovog, Toreirom ili Lenom koji je u poslednje vreme podigao formu.

Jedan od razloga rastanka se navodi da je finansijska (ne)moć da se takmiči sa ostalim bogatim klubovima Engleske i Evrope.

Za naslednika Nemca su bili viđeni Monći pa i Overmars iz Ajaksa, Španac se vratio svojoj Sevilji posle neuspešne operacije Roma dok će Holanđanin za sada ostati u Romi.

Danas je iz brazilskih medija potvrđeno da će poziciju sportskog direktora zauzeti nekadašni igrač "Tobdžija" Edu Gaspar, koji je trenutno na poziciji koordinatora nacionalnog tima Brazila.

Arsenalu će se pridružiti posle Kopa Amerika sa Selekaom, zna "Tobdžije" u dušu. Igrao je za njih pet godina, uključujući sezonu gde je bio deo "Nepobedivih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 08.05.2019
08:42

Za vrijeme Anrija znaci vrijeme od prije vekih 10 godina. Arsenal je uz Mancester bio glavni po svemu u Engleskoj. I po primanjima i po navijacima i po zaradi ama po svemu. Sad imam osjecaj da vise navijaca ima Lestet od Arsenala. Dobro se oni i drze koliko im sef ulaze u klub. Jos uvijek pri samom vrhu. Jojjjj kad se sjetim da smo napadali Vengera da nece da trosi. "Ima se para ALI VENGER nece da trosi"

avatar
Непобедиви
Wednesday, 08.05.2019
16:46

Ajde sto su napadali Vengera, nego jos kad se pojasni ljudima da nije zapravo on glavni problem, iako je jedan od problema obzirom da ga je vreme pregazilo, ljudi se smeju.

avatar
Непобедиви
Tuesday, 07.05.2019
14:30

Ovo je odlicno. Edu Gaspar vec godinu (mozda i vise) dana radi sa Dinom (bivsim predsednikom Arsenala), koji je zasluzan za Nepobedive i koji se vezuje za najvece uspehe Arsenala, tako da je sigurno ispekao zanat.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 07.05.2019
14:08

Nije lose ali svi potezi unutar kluba nece doneti nista "opipljivo" ukoliko se ne rese ovog vlasnika ili isti krene da ulaze i u fudbal,ali ovaj pravi ,ne americki.