Arsenal je spreman za kupovinu, spisak postoji - Francuzi, Albanac i malo magije sa Kopakabane!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.05.2020.
09:15
Izvor: Sportske.net

Hoće li Arteta uspeti da sklopi tim po svojoj meri?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Naredno leto biće idealna prilika za Mikela Artetu da složi tim Arsenala po svojoj meri, u skladu sa mogućnostima.

Kao pojačanje na golu spominje se Alfons Areola, Francuz je na pozajmici u Realu gde je drugi golman, teško da će dobiti priliku po povratku u Pari Sen Žermen koji bi mogao da zaradi sasvim pristojnu sumu novca na ime obeštećenja, nešto manje od 20 miliona evra.

Španac će jedva čekati da se oslobodi Škodrana Mustafija, ali na njegovo mesto bi mogao da stigne još jedan momak sa albanskim korenima, u pitanju je 20-godišnji Maraš Kumbula koji je veoma cenjen u Italiji gde nastupa za Veronu.

Za reprezentativca Albanije interesuje se i Juventus, mnogi ga po stilu igre porede sa Đorđom Kjelinijem, pa je jasna namera da "tobždije" naredne sezone dobiju na čvrstini.

Cena je 30 miliona evra.

Adrien Rabio

Stare želje su dvojica Francuza, Adrijen Rabio koji pravi probleme i u Juventusu, kao i Lejon Kurzava koji se već dugo spominje kao rešenje na levom boku.

Arsenal gleda i u komšiluku, tačnije Čelsiju gde Vilijanu ističe ugovor kroz nekoliko meseci.

Postoje indicije da će Brazilac dobiti ponudu da ga produži, ali "plavci" za sada nisu načinili nikakve konkretne korake.

Za kraj napadač, ukoliko Pjer-Emerik Obamejang zaista napusti Arsenal, klub će krenuti u poteru za fudbalerom Briža Emanuelom Denisom, Nigerijac bi koštao manje od 20 miliona što je prihvatljiva cena za "tobdžije".

Bundesliga

Sve u svemu, zanimljivo leto pred navijačima Arsenala koji jedva čekaju da vide hoće li Arteta uspeti da sklopi sve kockice za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke