Arsenal gledao italijanskog reprezentativca i imao šta da vidi - Imaju li dovoljno novca?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.03.2019.
16:11
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" zainteresovane za reprezentativca Italije, ali bi skorman budžet mogao da predstavlja problem.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Arsenal je zainteresovan za vezistu Kaljarija i italijanske reprezentacije Nikola Barelu.

Ovaj vezista je privukao veliku pažnju najvećih evropskih klubova, Inter, Napoli i Čelsi ga pomno prate, a sada se u trku uključio i Arsenal.

Na tribinama "Frulija" tokom utakmice Italije i Finske sedeli su i skauti "Tobdžija" i imali su šta da vide, kako je Barela postigao sjajan gol, kojim su "Azuri" poveli.

Ipak, poznato je da će Arsenal za naredno leto imati relativno skroman budžet za današnje uslove, procenjuje se da će Emeri imati 50 miliona evra na raspolaganju.

Problem je što Kaljari Barelu procenjuje na baš 50 miliona evra, pa je pitanje da li su u Severnom Londonu spremni da potroše čitav budžet na jedno pojačanje.

Nikolo Barela

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 24.03.2019
19:12

Odličan veznjak, mlad, perspektivan a igra veoma zrelo. Daj da potrošimo tih 50 miliona, tj "ceo budzet" na njega i onda nek ide Dzaka, ako je vec spreman za novi korak i vece izazove. Fali nam ovakav veznjak, ali rano je bilo sta govoriti jer ima konkurencije, a moguce je vrlo da ce izabrati pre nas Inter ili Milan i tako ostati u Italiji. Videćemo šta će biti s obzirom da nas dugo povezuju s njim. COYG!

avatar
Oldboy
Sunday, 24.03.2019
18:32

Džabe su dolazili, dečko ostaje u Italiji