Arnautović nije uspeo, hoće li treći Austrijanac u Inter?

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.05.2020.
13:42
Izvor: Sportske.net

Konte se nada.

Povezane vesti

Marko Arnautović je godinu dana proveo na "Meaci" na pozajmici, na kraju je Inter odlučio da ne otkupi njegov ugovor od Tventea, tadašnji trener Murinjo je izjavio da je "sjajna osoba, ali da ima mentalitet deteta".

Minulog leta je u klub stigao i Valentino Lazaro, još jedan Austrijanac, doveden je iz Herte kao igrča koji bi sjajno mogao da se uklopi u Konteov sistem, samo šest meseci kasnije preselio se u Njukasl na pozajmicu.

Sada se Konte nada da bi mogao da preseli i trećeg Austrijanca u redove "Neroazura", u pitanju je defanzivac Bajerna David Alaba.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je od 2008. godine član minhenskog Bajerna, izrastao je u jednog od najboljih defanzivaca na svetu, a pritom se odlično snalazi i u veznom redu.

Ovog leta se povela priča da bi mogao da promeni sredinu, nekoliko klubova je pokazalo interesovanje, a sada su se i "Neroazuri" uključili u priču.

Konte je pokušao da ga dovede u Čelsi, nije uspeo, nada se da bi mogao sada da ga preseli u Milano, a sada je i idealna prilika za to, kako austrijskom reprezentativcu ističe ugovor sa Bavarcima leta naredne godine i odbio je prvu ponunu za produžetak saradnje.

Problem je naravno što Alabu prate i Barselona i madridski Real.

Alaba je u dresu Bajerna upisao 372 takmičarska nastupa, osvojio je osam titula u Bundesligi, a za devetu će sa ekipom iz Minehna nastaviti da se bori od 17. maja, kada aktuelne šampione očekuje prvi duel posle prekida sezona, sastaće se sa Union Berlinom.

Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Friday, 08.05.2020
20:08

Dobro ce se uklopit sa mesijem,modricom,vidalom i dybalom

avatar
Oldboy
Friday, 08.05.2020
14:11

Ako mu Real i Barsa ponude startnu postavu, što hoće naravno, plus mnogo više para nego što Inter može da ponudi, bojim se da nema Inter neka šanse.

avatar
Amalainter
Friday, 08.05.2020
13:58

Nema sanse da dodje u Inter

avatar
Karambol
Friday, 08.05.2020
13:47

Hahaaha koji Inter ljudi, Alaba ako napusti Bajern samo su 2 kluba u opciji Real i Barsa.

avatar
amigo999
Friday, 08.05.2020
17:36

Kinezi imaju pare. Sada su ovi klubovi najmocniji : Man C i Man U u Engleskoj, Ral i Barcelona u Spaniji, Juve i Inter u Italiji, Bajern u Nemackoj i PSG u Francuskoj....Tu su najbogatiji vlasnici u Evropskom fudbalu....Valjda si primetio da se Inter interesuje samo za top igrace ...Ili tebi jos nisu javili sta se dogadja?

avatar
Karambol
Saturday, 09.05.2020
01:54

Pa ne znam sta ti nije jasno ovde sto sam reko,ako pratis fudbal znas i sam da Alaba ako bude otiso bice samo Spanija,odbio je vec Siti koji jer duplo jaci od Intera i gde je jos veca lova u igri.. nemam nista protiv Intera pricam samo kako jeste,a ako budete prodavali svoje najbolje igrace nikad se necete dici iz ambisa, ajde Ikardi problematican,ali Lautaro taman sto postaje lider on zeli da napusti ekipu, a retko koji top igrac sem Eriksena i Lukakua ne zeli u Inter vec u neki top klub..