Arnautović nije uspeo da pobegne!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.01.2020.
09:37
Izvor: Sportske.net

Probao je sve, ali na kraju...

Epa/Expa/Jfk
Epa/Expa/Jfk

Povezane vesti

Marko Arnautović je na sve načine pokušavao da napusti Kinu. On je prethodno uspeo da izdejstvuje odlazak iz Vest Hema u ekipu Šangaja u julu, tada su ga navijači prezreli, pogotovo što je rekao da trađi nove izazove.

Austrijanac srpskog porekla je otišao u ekipu koju predvodi Vitor Pereira, u kojoj igraju Oskar i Hulk, Šangaj je završio kao treći na tabeli.

Međutim posle izbijanja epidemije korona virusa, Arnautović je na sve načine pokušavao da se vrati u PL. Pregovarao je navodno sa Vest Hemom, potreban im je u borbi za opstanak, mada je pitanje kako bi bio dočekan.

Ipak, nije uspeo da dobije dozvolu da napusti Kinu, pre nego što su svi avioni prizemljeni. Marko je dao 9 golova u 15 mečeva u drugom delui kineskog šampionata. Očajnički je potreban Vest Hemu koji je postigao 27 golova u 24 meča i koji nije pogodio sa dovođenjem Alera iz Ajntrahta.

Sada će pokušati da poslednjeg dana prelaznog roka dovedu Džaroda Bovena iz Hala koji je treći strelac u Čempionšipu sa 16 golova i koga silno želi i Kristal Palas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke