Argentinski tandem za jači Milan!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.02.2020.
19:25
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose da bi na leto "Rosonere" trebalo da pojačaju dva argentinska fudbalera.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Milan nije mnogo kupovao ove zime, više su prodavali, pa je zato jasno da će se narednog leta baciti u novi šoping.

Već se priča o brojnim igračima koji bi mogli da stignu na "San Siro", a prema poslednjim informacijama od leta će u dresu "Rosonera" igrati još makar dva argentinska fudbalera.

Trenutno čast Argentine u Milanu brane Musaćo i Bilja, ali bi od leta mogli da im se pridruže talentovani Matijas Zaraćo i odlični vezista Udinezea Rodrigo De Paul.

Zaraća je Milan želeo i letos, kao i ove zime, ali nisu uspeli da postignu dogovor sa njegovim klubom Rasingom.

Mladi ofanzivac ima ugovor sa argentinskim klubom do leta 2023. godine, a Milan je sada spreman da plati 15 miliona evra za njegove usluge.



Čini se da bi ovaj transfer mogao da bude pomalo rizičan, kako se Zaraćo nije dokazao nigde osim u domovini, ali izgleda da će ići koracima gradskog rivala Intera, koji je tako doveo Lautara Martineza i to baš i Rasinga i napravio sjajan posao.

Što se tiče De Paula, činilo se da će među "Neroazure", ali mu je Kristijan Eriksen pokvario planove i ostao je u Udinama.

Frojler De Paul Udineze Atalanta

Redovan je u reprezentaciji Argentine, pa je za očekivati da na leto konačno promeni sredinu, Milan bi da iskorsti situaciju i preseli ga u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 16.02.2020
12:42

Милан треба да направи систем од петлића па до А тима а не свако лето да буде иста прича. Да се доводе просечни играчи или анонимуси са којима је ЛЕ плафон!

avatar
2012/2013-2019/2020
Wednesday, 12.02.2020
20:30

MZ je ofanzivni vezni/krilo, nesto na fazon Di Marije, Pastorea i De Paula, donekle i Perotija. Svi drugari, moji Gaucosi.