Antić vodi Milijaša u Kinu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
10:47
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić potvrdio je da bi Nenad Milijaš uskoro trebalo da postane novi član kineskog kluba na koju je iskusni strateg seo pre samo nedelju dana.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Nekadašnji selektor "Orlova" i bivši kapiten Crvene zvezde uskoro bi trebalo da obnove saradnju na klupskom nivou.

Radomir Antić nagovestio je prilikom preuzimanja Hebei Kina Fortune da će pokušati da angažuje neke srpske igrače a sve su prilike da će prvi put Dalekog Istoka vezista Manise Nenad Milijaš.

"Blizu smo transfera Nenada Milijaša, veziste turske Manise. Volim kada je neko autoritet na terenu" kaže Antić a prenosi "Sport".

Iskusni vezista preselio se prethodnog leta u Manisu nakon druge epizode u Crvenoj zvezdi, a kako se turski klub nalazi pred ispadanjem iz druge lige jasno je da će za Milijaša biti najbolje da se preseli u Kinu.

Pored unosne zarade Milijaš će ponovo sarađivati sa Radomirom Antićem a sa novim klubom pokušaće da se izbori za mesto u kineskoj Superligi.

Nenad Milijaš u aprilu puni 32 godine a u periodu od 2008. do 2011. godine upisao je 25 nastupa za nacionalni tim, pre svega u vreme dok je "Orlove" vodio Radomir Antić koji je imao veliko poverenje u iskusnog veznog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branko Lazic
Wednesday, 04.02.2015
12:02

Zasluzio si kapitenu jedan unosan ugovor. Cuo sam da je taj klub prebogat iako igra drugu ligu. Cekamo te za 2-3 godine kad zaradis pare,da zavrsis karujeru kako dolikuje ako uopste budemo postojali tada,Gazda i kompanija odlazite dok nije kasno!!!! Nista bre niste uradili za 6 meseci,sram vas bioo!!!