Andrija Pavlović pred potpisom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.04.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net

Još uvek aktuelni fudbaler Kopenhagena se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Epa/Anders Kjaerbye
Epa/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Andrija Pavlović najverovatnije neće nositi dres Crvene zvezde naredne sezone, iako je o tome bilo govora prethodnih meseci.

Razlog je drugi klub, izgleda da se dogovorio sa Rapidom iz Beča i naredne sezone bi trebalo da zaigra za klub iz prestonice Austrije.

"Da, istina je, Andrija i njegov menadžer su u Beču zbog Rapida. Ne moram to više da poričem", rekao je Fredi Bikel, sportski direktor Rapida iz Beča.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i kandidat za selekciju Srbije na Mundijalu je ove sezone postigao 14 golova u dresu Kopenhagena koji nije bio na nivou na kojem je bio prošle godine.

Da li je ovo znak Crvenoj zvezdi da započne pregovore sa ovim napadačem što pre, ili možda da se okrenu nekim drugim opcijama?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 28.04.2018
15:54

pa nije lud da se vraca u nasu ligu , nije bitno igrao ZA PARTIZAN ili ZVEZDU

avatar
ddr16
Saturday, 28.04.2018
13:51

nije da bi se previse usrecio ni da se vrati u jsl,ali kakav crni rapid iz beca,to mu je samo korak nazad u karijeri. u zvezdi bi mogao da rehabilituje karijeru kao sto je dosta igraca uradilo prethodnih godina,jos ako bi igrali i evropu mogao bi posle da uzme neki veci novac negde,ovako sa rapidom ne vidim da ima neku perspektivu sve i da bude standardan u prvih 11

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 28.04.2018
13:32

Sa konja na magarca, i to jedva prosecnog magarca.