Anderleht bira između dvojice bivših štopera Crvene zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.06.2018.
11:23
Izvor: Sportske.net

Dve opcije su u igri, a izvesno je samo da Anderleht novog štopera traži u Grčkoj i da će u pitanju biti bivši igrači Crvene zvezde.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Odličan posao napravio je Anderleht prodajom Uroša Spajića Krasnodaru, ali će sada morati da pronađe adekvatnu zamenu za momka koji će ovoga leta biti deo reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji.

Belgijski klub prodao je Spajića za 7.000.000 evra, što znači da od naplaćenog obeštećenja ima dovoljno novca za angažovanje novog štopera.

Grčki portal "To10.gr" piše da Anderleht ima dve mete, a zanimljivo je da obojica igrača u svojoj radnoj biografiji imaju upisano igranje za Crvenu zvezdu.

Prioritet će biti reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ (28) koji je odbio produžetak ugovora sa AEK-om i nakon odlične sezone cilja unosan ugovor.

Pomenuti izvor piše da je čovek koji brine o karijeri Ognjena Vranješa saopštio čelnicima Anderlehta uslove odličnog štopera. Navodno, Vranješ želi trogodišnji ugovor težak 2.500.000 evra, a nešto manju sumu Anderleht bi trebalo da izdvoji i za obeštećenje.

Druga opcija "Ljubičastih" biće srpski štoper iz redova Olimpijakosa.

Jagoš Vuković (30) je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Veroni tako da je svojim nastupima privukao pažnju nekoliko evropskih klubova, među kojima je i Anderleht.

Olimpijakos ne bi imao ništa protiv da proda srpskog internacionalca, ali samo pod uslovom da neko ponudi cifru koju su crveno-beli iz Pireja prošlog leta platili Kajzeriju da bi angažovali Vukovića.

Radi se o 2.500.000 evra i to je ono što u datom momentu predstavlja najveću prepreku za Anderleht, pogotovo ako se uzme u obzir da Jagoš Vuković već ima 30 godina i da nakon toga belgijski klub ne bi mogao da zaradi na njemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.06.2018
13:10

Neozbiljno je reci da je Vukovic igrao za Zvezdu.

avatar
Man.United99
Sunday, 10.06.2018
13:53

Vise je igrao nego za Olimpijakos

avatar
Taribo West
Sunday, 10.06.2018
13:56

Da, u pravu si! Koliko znam Vuković nema ni jedan zvaničan nastup za Zvezdu.