Anćeloti trlja ruke, Spaleti ostaje praznih šaka!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.06.2018.
20:58
Izvor: Sportske.net

Napolitanci dobili potvrdan odgovor.

EPA/FILIP SINGER
EPA/FILIP SINGER

Povezane vesti

Kako je za italijanske medije izjavio počasni predsednik Bolonje Đuzepe Gaconi Fraskara, Simone Verdi je pristao na ponudu Napolija i u narednim danima će postati prvo pojačanje kluba sa "San Paola" u letnjem prelaznom roku.

Verdi je bio na pragu prelaska u Napoli još u januarskom prelaznom roku, ali je sam fudbaler odbio ponudu kluba iz Napulja jer je smatrao da neće biti standardan.

Tada je Napoli dogovorio transfer sa Bolonjom u vrednosti od 25 miliona evra.

Sada su se klubovi ponovo sastali, dogovorili su transfer za istu svotu novca, a Verdi je ovoga puta pristao na uslove Napolija i pored interesovanja koje je za njegove usluge pokazao milanski Inter.

"Koliko ja znam, njegov agent je pristao na transfer.

Verdi možda nije svetska klasa, ali je veoma dobar igrač i biće od pomoći Napoliju. Nisam očekivao da će angažovati Karla Anćelotija, ali to je bio sjajan potez predsednika Aurelija De Laurentis
a", izjavio je Fraskara.

Očekuje se da u narednih par dana Verdi stavi paraf na petogodišnji ugovor sa Napolijem, sa opcijom da saradnju produži na dodatnih godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joker96
Monday, 04.06.2018
21:39

Steta,koristan igrac koji bi se dosta lakse izborio za mesto startera u Interu nego u Napoliju,ali ima jos dosta opcija na trzistu.