Anćeloti pravi pravu malu Barselonu?

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.06.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

Italijan kreće u ofanzivu.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Menadžer Evertona Karlo Anćeloti po svaku cenu želi novo pojačanje Barselone, a ovaj put je u pitanju - Žan-Kler Todibo.

Barselona je odredila njegovu cenu - 25 miliona evra, a Everton deluje kao vodeći u trci za njegov potpis. Pominjala se i Roma, ali Rimljani imaju finansijskih problema i daleko su od pojačanja.

Ukoliko Todibo pređe u Barselonu, Francuz će biti peto pojačanje Evertona iz Katalonije u protekle dve godine.

Prvi je bio Đerar Delofeu, koji je u dva navrata igrao za Everton, a trenutno je član Votforda.

Nakon SP 2018. godine, u Everton su stigli Jeri Mina za 30,5 miliona evra, Lukas Dinj (20) i Andre Gomeš za 27,5, tako da bi Barsa mogla da dođe do cifre od 100 miliona sa Gudisona, ukoliko Todibo pređe u Everton.

Inače, Barsa je Francuza dovela iz Tuluza u zimu 2019. godine za samo milion evra, ali Todibo nikada nije dobio pravu šansu da se dokaže, pa je prošlog leta otišao na pozajmicu u Šalke.

Podsetimo, Anćeloti takođe želi i pojačanja iz Pari Sen Žermena i Mančester Junajteda, a više o tome čitajte OVDE.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 18.06.2020
00:36

Barca je samo Evertonu prodala igrace za oko 75 miliona i ako sad proda Todiba za 25 eto to ce da bude 100, eto odkud barci pare za Grizmana, za Kutinja i za dembelea je barca prodala Nejmara¨tako da barca se cak nije ni potrosila, vec igrace za igrace! Ali mnogi ne shfataju to, vec pricaju da je braca potrosila i da nema para, kako vidim dnas nijedan klub nema para i nijedan klub nece da investira puno novca, barca hoce Lautera on je skup igrac ali eto jedino ona hoce da kupi skupog igraca! Mozda Celsi i Junajted, dok ostali ne kupuju skupe vec samo nesto osrednje!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 17.06.2020
05:58

Ja mislim da niko nece dati za njega tolike pare