Ambiciozni Everton, Karletu stiže pojačanje iz Juventusa?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.12.2019.
16:19
Izvor: Sportske.net

"Karamele" su ostvarile dve pobede sa novim trenerom i žele da mu tokom januara dovedu kvalitetna pojačanja.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Vratio se Anćeloti u Premijer ligu, preuzeo je na iznenađenje mnogih ekipu Evertona i ostvario dva trijumfa već na prve dve utakmice na klupi tima sa "Gudisona".

Izvesno je da će "Karamele" dodatno pojačati ekipu u januaru, prema ukusu novog trenera, a jedno od pojačanja moglo bi da stigne iz Juventusa.

Naime, kako prenose engleski i italijanski mediji, Everton je počeo razgovore sa agentom veziste "Stare dame" Adrijena Rabioa.

Francuz je kao slobodan igrač stigao u Torino minulog leta, ali je upisao samo 711 minuta u dresu "Bjankonera" ove sezone i već se uveliko piše o njegovom potencijalnom odlasku.

Uprava kluba iz Liverpula je navodno već obavila razgovore sa njegovom majkom, koja se i stara o karijeri 24-godišnjeg fudbalera, dok je za njegove usluge zainteresovan i Arsenal.

Anćeloti želi i jednog centralnog defanzivca, ali zbog povreda Gbamana i Gomeša jasno je da će uprava kluba sa "Gudisona" pokušati da dovede i jedno atraktivno pojačanja u veznom redu.

Juve bi da zadrži Rabioa, radije bi da prodaju Emre Džana, ali u slučaju da prava ponuda stigne na adresu kluba iz Torina, sve je moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke