Aleksis prelomio, neće kao Bejl!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.08.2019.
11:59
Izvor: Sportske.net

Čileanac jasan.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Aleksis Sančez je rešio, želi da napusti Mančester junajted.

Stigao je u klub u januaru 2018. godine, dobio je ogromnu platu od oko 400 hiljada evra nedeljno, ali daleko od toga da je opravdao očekivanja.

Na 32 upisana nastupa zabeležio je samo tri pogotka, mučile su ga i povrede, a ove sezone ga još uvek nema u konkurenciji za tim, kako je imao produženi odmor zbog učešća na Kopa Amerika.

Sada je rešio da ide, Solskjer želi da pruži šansu mladim igračima, pored Marsijala i Rašforda će forsirati Danijela Džejmsa, koji je na debiju bio strelac protiv Čelsija, ali i dete kluba, Mejsona Grinvuda.

Čileancu nije ostalo puno prostora, a on želi da igra, pa se kao opcija nameće povratak u Italiju.

Gotovo svi najveći klubovi sa Apenina su zainteresovani, "Miror" prenosi da bi ga u svojim redovima rado videli Juventus i Napoli, kao i gradski rivali Milan i Inter.

Jasno, na trenutna primanja može da zaboravi, to mu u Italiji neće ponuditi niko, ali ako je rešio da igra, moraće da pristane na smanjenje plate i to, čini se, poprilično.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 18.08.2019
12:34

Bolje da ode u PSZ kakva italija i ostali bakraci xD

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 15.08.2019
17:58

Neka ide al nikakvo placanje odredjenog dela plate sa Junajtedove strane. Eto im pozajmnica il vec sta a njegovi troskovi kako se dogovore. Najveca Junajtedova glupost koja u mesto da dovede Mouru, desno krilo, oni dovedu levo, koje je popunjeno I ponude mu platu ni da je Mesi. Iskreno, dolazi skroz bez prodjenih priprema, ne verujem da moze do polusezone to nadoknaditi a ta forma je cudo, lici na novog Toresa. Italija nije zahtevna, Roma klub bez velikog pritiska, grad glep kao I sredina za zivot. Igrao je u Italiji tako da mu nece biti tesko se uklopiti tamo. Da se I jednog stopera rastosiljamo I onog Demjana, kako vec, vise sam mu I zaboravio prezime koliko cesto igra.

avatar
Магнум илирикум
Thursday, 15.08.2019
13:54

Ma poklonite ga nekom

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 15.08.2019
12:54
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 15.08.2019
13:54

zanimljiva ideja Podrzavam

avatar
Darko0071
Thursday, 15.08.2019
12:07

Ma samo ga se resiti po bilo kojoj ceni.