Aleksis ide na zimu, zamena paprena?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.10.2017.
09:37
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je priznao da je moguće da proda i Sančeza i Ozila na zimu, hladan tuš za Vengera kada je u pitanju zamena...

EPA/TOLGA BOZOGLU
EPA/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Venger nije decidirano rekao da će obojica igrača kojima ističe ugovor otići u januaru, niti se on tu mnogo pita, ali je nagovestio da bi Arsenal mogao da ih proda.

Sa jedne strane Ozil nema ponuda, a Sančez ne žuri, može da sačeka leto i ode, bilo u Siti, bilo, što je sada verovatnije, u Pari Sen Žermen.

U svakom slučaju Arsenal traži zamenu za Sančeza i već se zna da skauti prate Meksikanca Lozana koga je želeo Mančester Junajted, ali su procenili da je još uvek nezreo za Premijer ligu.

PSV koji ima tradiciju dovođenja igrača iz ove zemlje je doveo momka u Evropu, on je odigrao, računajući i reprezentativne mečeve, šest utakmica i postigao isto toliko golova.

Jasno, leto je vreme za prelazak u veći klub, ali su "Guneri" ostali šokirani. PSV ne želi da ga proda, čak se veruje da bi jedini način bio da Venger plati klauzulu od 30 miliona funti, duplo više nego što je nameravao da uloži u Lozana.

PSV se nada da će i drugi klubovi ući u trku na leto, kako bi zaradili veliki novac, a već merkaju novog Meksikanca, u pitanju je fudbaler Pačuke, Erik Gutijerez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 13.10.2017
20:16

Ide na ljeto kao slobodan igrac, i ide gde on hoce a ne gde hoce Arsenal...

avatar
Roj Kin 16
Friday, 13.10.2017
10:05

30 miliona papreno? Onda neka kupi Drakslera ili Di Mariju. Oni su jeftini......