Alegrija ne zanima novac i ugovor, traži revoluciju! Pep prinuđen na obećanje...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.05.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Ako ostane, Maks Alegri će u velikoj meri promeniti sadašnji Juventus. Siti reagovao na glasine...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

I dalje traje sapunica oko Maksa Alegrija i Juventusa, loptu je trener prebacio u dvorište predsednika, rečima da je pre Ajaksa, Anjeli rekao da trener ostaje i da čeka da vidi da li je još tako.

Zanimljivo, danas mediji tvrde da Anjeli uopšte ne traži ni produžetak ugovora, ni veći novac, njegovi zahtevi vezani su za tim.

On smatra da je ova ekipa završila ciklus i da je potrebno promeniti nekoliko igrača. On je već rekao da ima u glavi novi Juventus već pola godine.

Alegri naime traži garancije da će Juventus dovesti dvojicu štopera, pošto odlazi Kaseres, a Barzalji završava karijeru. Takođe traži i da se dovede jedan spoljni igrač u odbrani, nije zadovoljan Kanselom i to je glavni kamen spoticanja u ovom trenutku.

Želi da proda i Pjanića, traži da klub dovede nekog vezistu svetske klase, tačnije Pogbu ili Iska, ali šanse za to nisu velike.

I na kraju, prodaja Dibale, odlazak Mandžukića i dovođenje Ikardija koji će sa Kinom biti udarna pesnica u napadu.

Po Alegriju, ovakav Juventus bi imao veće šanse u Ligi šampiona, nema ništa protiv da ostane još sezonu bez novog ugovora.

Sa druge strane Pep Gvardiola koji je pregovarao preko posrednika sa Juventusom je ljudima u Sitiju obećao da će poštovati ugovor, odnosno da će još dve godine ostati na "Etihadu".

Juventus je imao plan da sačeka do 2020. i da onda dovede Španca na mesto trenera, počne novi ciklus koji bi podrazumevao kompletno podmlađivanje tima, možda i odlazak Kristijana Ronalda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 12.05.2019
18:35

"Pjanica prodati, i dovesti nekog svjetske klase Pogbu ili Iska".
Ok prodajte ali Isko i Pogba svjetska klasa a Pjanic nema pojma. E nasli su bas dvoicu igraca svjetske klase koja ce ga zamjeniti. Jos im samo fali Sancez iz Uniteda kao pojacanje svjetske klase

avatar
Stabber
Sunday, 12.05.2019
18:20

Alegri da trazi nesto? Sta da trazi kad ima sigurno najjaci tim na svetu a on igra autobus...

avatar
ForzaJuve
Sunday, 12.05.2019
14:37

Pakuj kofere, vreme ti je

avatar
Goran.984
Sunday, 12.05.2019
11:32

Slazem se sa Alegrijem u svemu sem u Dybali.. Pjanic jest dobar igrac,al u kljucnim mecevima nema ga nigdje,vezni red se pogubi,a on diktira tempo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
10:58

Zasto bi odlazio, realno gledano? Coveku tece med i mleko, tu ima sve sto mu treba. Ako je LS problem, mozda mu i to dodje jednog dana sa sadasnjim klubom, to takmicenje je uvek lutrija i nikad nema garancija.

avatar
amigo999
Sunday, 12.05.2019
10:42

Hoce da igra 4-3-1-2 .. Cezni--- Sandro,Bonuci ????-?????------- Matuidi,Remsi,Dzan-----Pogba ----Ikardi,Ronaldo..........Pogba i Ikardi ce kostati oko 200-250 mE. Pjanic,Mandzukic,Dibala i Kosta se mogu prodati za 200-250 mE?

avatar
Doktor Trax
Sunday, 12.05.2019
10:20

Bolje Luka Jovic nego Ikardi, nema Vandu da pravi probleme