Alegri odbio pojačanja, samo jedan čovek može da unapredi ovakav Juventus!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.12.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net

Trener smatra da nema prostora za nove igrače, osim za jednog, koji je nemoguća misija...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus sutra uveče čeka derbi protiv Intera, nakon toga sledi Liga šampiona, overavanje prvog mesta protiv Jang Bojsa u Bernu, pa derbi sa Torinom, dok pred Božić stiže Roma.

Igrači se oporavljaju, Alegri ima kompletan napad na raspolaganju što je najvažnije, a počeo je da trenira Emre Džan.

Inače, trener Juventusa je razgovarao sa čelnicima o eventualnim pojačanjima, mnogo imena je u igri, zanimljivo, on smatra da u timu ne bi trebalo da bude nekih većih promena, zadovoljan je onim što ima, a kao želju naveo je Iska iz Reala.

Ali, Perez je već zalupio vrata iako Andalužanin želi da ide, Real ga neće pustiti, osim ako neko ne uplati 700 miliona evra.

Ostaje da se vidi hoće li De Liht letos završiti u Torinu što bi moglo da utiče na sudbinu Benatije ili Ruganija, a ako budu prodali Aleksa Sandra, moraće da traže još jednog levog beka.

U svakom slučaju, Alegri smatra da bi jedino Isko mogao da unapredi značajno tim, što je signal da uopšte ne razmišljaju o Pogbi jer Bentankur igra sjajno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 06.12.2018
16:07

Apsolutno u pravu Alegri. Ne trebaju im nova pojacanja. Imaju strasno kvalitetan tim, moze covek napraviti dve podjednako jake ekipe.
ps: koliko je meni poznato letos je proslo vreme - proslo leto (bas kao i proletos, jesenas i zimus), a ne buduce. Tako da De Liht moze doci iduceg leta ili na leto. ^^

avatar
Nenadd
Thursday, 06.12.2018
14:42

Kolko su poleteli ovi iz Juvea..ko da im je ekipa ko Barsina iz najboljih dana...smesno kolko ce da se spuste na zemlju u nekom trenutku...kao oporavlja se Emre Can..haha..ko Batistuta da se opravlja...sacuvaj Boze