Alegri nije potpisao, ostavio spisak klubu i otišao na dugi odmor!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.05.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net

Pojaviće se tek početkom jula, četvoricu novih igrača već zna, ostalo je da vidi koga će sa ove liste još Juventus dovesti, kao i ko će još napustiti klub.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Sastanak je održan danas u Kontinasi u Torinu, Alegri je pre odlaska na odmor potvrdio da ostaje u Juventusu, ali izveštaji kažu da nije potpisao novi ugovor.

On će to učiniti tek na kraju naredne sezone, ako se odluči da ostane, jer ima ugovor do 2020. godine.

U slučaju da i narednog leta odluči da bude na klupi Juventusa produžiće ugovor. To znači da nije uzeo verovatno ni ponuđenu povišicu, odnosno da nije siguran da li bi mogao da se obaveže na još duži period.

Ono što se zna je da su već stigli Džan, Spinacola i Kaldara, otišli Bufon, Lihštajner i Asamoa. Ono što je Alegri tražio od kluba su rezervni golman i to će najverovatnije bili Perin iz Đenove koji je spreman da dođe, iako će Šćešnji na početku biti u prednosti.

Takođe, Darmijan iz Junajteda je gotova stvar, za sumu manju od 15 miliona evra Juventus će nekadašnjeg kapitena "Bikova" vratiti u Torino.

To su stvari koje su već dogovorene.

Trener Juventusa je tražio da se dovede još jedan vezista, na listu su Pelegrini iz Rome, Rabio iz PSŽ, Remzi, Kristante, Kovačić, ova prva dvojica imaju najveće šanse da stignu u klub.

Sve ostalo zavisi od odlazaka. Benatija ima ponudu Marseja, Rugani nekoliko PL klubova, u tom slučaju Juve će kupiti štopera, Himenez i Godina iz Atletika su prve mete, Alderveild iz Totenhema takođe, Milan im neće prodati Romanjolija, a De Liht je suviše neiskusan.

Problem je povreda Spinacole, ako bude prodat Sandro, potreban je levi bek, Arijas iz PSV je najbliži, opcije su još Bernat, Felipe Luis, Dinj iz Barse, Munije iz PSŽ.

Benatija je problem, nije navodno u dobrim odnosima sa Alegrijem, pa ako zaista Marsej ponudi ogroman novac mogao bi da ode.

Markisio je tražio da ostane, ali Alegri smatra da je bolje da napusti klub i potraži sredinu u kojoj će igrati, on planira da veću šansu pruži Bentankuru.

I na kraju, Mandžukić mora da se izjasni, ako ode, što je izgleda izvesno, Juventus će probati da dovede Moratu, mnogo manje su šanse da stigne Marsijal.

Dakle, sada je sve na Maroti i Paratićiju, prelazni rok kreće, Juventus će pokušati da se pojača dodatno i da praktično već istakne kandidaturu za osmu titulu u nizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.05.2018
00:45

Moja elja za ovaj Merkato ? Da Marota odradi jos jedan put kako samo on zna !

avatar
juve mojsa
Monday, 21.05.2018
18:08

pa osma se ne dovodi u pitanje! forza juveee

avatar
Agent Provocateur
Monday, 21.05.2018
17:58

Mnogo kombinacija ali Juventus ce opet biti jak za Italiju i nazalost ne dovoljno jak za Evropu ( da osvoji ). Ne vidim razlog da Alegri ostaje dalje osim ako nije bio zadovoljan drugim opcijama u karijeri.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Monday, 21.05.2018
19:01

Više nema dovoljno sreće, koja je mnogo važna u ovakvom tipu takmičenja.

avatar
amigo999
Monday, 21.05.2018
19:54

Juve stvara ekipu da pobedi LS. U Italiji ce imati borbu sa Interom i Romom. Roma je u plusu oko 100 m E ove sezone, netreba nista prodavati, moze da se pojaca, bit ce opasna...Inter i Suning su rekli da nece prodavati kljucne igrace nego da ce kupovati i pojacati ekipu....To su konkurenti.....Napoli i Milan mozda...