Alegri ima četiri sjajne ponude, izabraće peto?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.03.2019.
09:18
Izvor: Sportske.net

Hoće li nas trener Juventusa sve iznenaditi...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Maks Alegri je sve dalje od klupe Juventusa. U Italiji insistiraju da pošto je ponuduio ostavku nakon Atletika, njegov odlazak je samo odložen do kraja sezone i on će navodno saopštiti Anjeliju da planira da ode.

Ima četiri ponude.

Prva i najprimamljivija je Real Madrid, ali čini se da bi Alegri morao da pristupi potpunoj rekonstrukciji tima, što znači da neće biti lako pobeđivati.

Jedna ponuda je iz domovine, Bepe Marota ga želi u Interu, ali čini se da to nije realna opcija, mada je pre Juventusa, Alegri trenirao Milan.

Treća ponuda bi mogla da dođe iz Čelsija, gde je Sari daleko od toga da je siguran, ako ne izbori Ligu šampiona sigurno će dobiti otkaz.

I četvrta je navodno od Junajteda, Solskjer je blizu ostanka na klupi, ali ima i drugačijih mišljenja, da je za rezultat potreban iskusniji trener, mada čini se da bi Junajted pogrešio da se odrekne Norvežanina.

Šta izabrati?

Nešto peto, ako je suditi po današnjim italijanskim medijima.

Naime, Alegri je iscrpljen, svega mu je dosta, razmišlja da ode na godinu dana iz fudbala, dok se stvari ne iskristališu. Čini se da bi u tom slučaju drugu godinu u nizu ispustio Real i da takvu šansu neće imati, ali sa druge strane, trofejni trener nije poznat kao neko opsednut fudbalom, on često kaže da nije od onih stručnjaka koji po ceo dan razmišljaju o poslu, i sigurno mu ne bi teško palo da uživa godinu dana.

Bilo kako bilo, ako ode iz Juventusa, biće najtraženiji trener u Evropi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 05.03.2019
17:27

Ostavku svakako nije ponudio zbog Atletika, jer zna da će sudijama brutalno pokrasti Atletiko i plasirati se u 1/4 finale, ali šta dalje? Očigledno ne računa da će njihove sudije biti jače od Realovih, pa samim tim ni da će osvojiti LŠ, a onda papa i bez ostavke. :D

avatar
Alex#10
Tuesday, 05.03.2019
19:58

Dobro. A ajmo realno sada. Kada je to Juve imao pomoc sudija u LS? U kom to mecu, protiv kog protivnika? Juve je uvek bio ostecen u toj LS. Uvek i sve se svira na njihovu stetu, godinama unazad. Real i Perez su druga prica. Uopste ne znam odakle ti ovo da ce Atletico bilo kako biti ostecen u Torinu.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 06.03.2019
20:47

Nisam ja ni rekao da je Juve krao svoje protivnike u LŠ, naprotiv bio je najbrutalnije pokraden od Reala prošle godine, nego sam rekao da će pokrasti Atletiko Madrid i proći u 1/4 finale.

A ta ideja mi se rodila ne samo iz činjenice da je Atletiko već pokraden u prvoj utakmici (inače bi bilo realnih 3 ili 4:0), nego pre svega zbog dolaska izlizanog, čiji marketing je pored Pereza bio jedan od glavnih i odgovornih za sve krađe Reala u prethodnih 5 godina. Mitomanija (kako on sam 'osvaja' trofeje LŠ i sl.) se mora nastaviti po svaku cenu, a sa obzirom na rezultatski zaostatak Juvea i činjenicu da je Atletiko bolji mislim da nas očekuje brutalna krađa u revanšu.

avatar
BojanMC
Tuesday, 05.03.2019
14:48

Vrhunski trener. Kao navijac Milana secam se da je sa Konstantom i De Siljom pobedjivao Barsu 2:0, Arsenal 4:0. Od jako losih fudbalera je uvek izvlacio maksimum. Videcemo kad ce Juventus uopste do finala doci ako on ode.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 05.03.2019
10:52

Alegri barem voli rekonstruisati timove, rekonstruisao je Juventus vise puta nego baustelac kucu, ne znam da li je ijedan Konteov igrac prezivio do sada izuzev Bonucija i Kjelinija. I njih je pokusavao da se rijesi milion puta, ali jednostavno nije mogao naci dovoljno dobre zamjene.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.03.2019
11:32
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 06.03.2019
19:16

Nisi precizirao da mislis na prvotimce:-D

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 06.03.2019
10:27

Gdje je bio Barzalji, recimo, protiv Napolija? :) Ali dobro, eto, Barzalji, Kjelini, Bonuci, a nije da se ne pise svake godine kako ce renovirati odbranu, iako za tim nije bilo nikakve potrebe, grehota je takve klase sahranjivati prije vremena.

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 05.03.2019
10:36

Nije nemoguće da uzme odmor, pošto navodno on i njegova partnerka Ambra Angiolini ćekaju bebu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.03.2019
10:22

Simeone u Inter, Alegri u Atletiko, Zidan ili Konte u Juventus, Sari u Milan.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 05.03.2019
19:00

Ma sjajno bi to bilo za sve navedene timove ali NEMA SANSE osim Zidana ali mozda

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 06.03.2019
19:22