Alegri dobija pojačanje, stiže "Tobdžija" za "dž"?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.09.2018.
12:39
Izvor: Sportske.net

Bepe Marota majstor svog zanata.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Navikli smo već na "Juventusov način" - kupi za "dž", iskoristi ga na najbolji mogući način i prodaj za velike novce.

"Bjankoneri" nisu u gubitku u svakom slučaju, čak i ako ne prodaju fudbalera kojeg su doveli bez obeštećenja poput Andree Pirla, on doprinese svim uspesima kluba.

Proteklog leta tako je stigao Emre Džan, a naredne godine bi isti scenario mogli da vidimo i u slučaju Arona Remzija.

Eron Remzi Aaron Ramsey

Fudbaleru Arsenala ugovor ističe na leto 2019. godine, on igra kod Unaija Emerija, ali dogovora sa upravom kluba oko produžetka saradnje za sada nema.

Remzijev agent je ponudio igrača Juventusu koji ga ipak ne bi uzeo na zimu, iako bi to značilo značajno manje obeštećenje.

Čekaju leto da ponove ono što rade već godinama i donosi rezultate, ali ni besplatni igrači nisu baš sasvim "besplatni".

Naime, prvak Italije je isplatio Džanovim agentima čak 16 miliona evra što je značajno manje od vrednosti na tržištu, ali je i dalje u pitanju ozbiljna cifra.

Hoće li Velšanin stići u Torino?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 25.09.2018
14:08

Fantastican igrac -tehnicki potkovan znalac koji razume fudbal, odlicno bi se uklopio mesto Marchisio i konacno mozda da podigne svoju igru i status na next level...

avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Tuesday, 25.09.2018
18:13

Igrac koji mozak u igri ne koristi ni najmanje.Tehnicki potkovan jeste, ali do prije dvije godine svaki navijac Arsenala je sebi cupao kosu kada bi ovaj u igru usao.Kad je igrao centralnog veznog pucale su kontre cesce nego kad je Dzaka na terenu, na ovoj poziciji koju sad igra je ocajan, sramota me je i da ga komentarisem koliko jadne partije pruza.Arsenal je trenutno u takvom jednom rasulu da i igrac kao sto je Ramzi vazi za jednog od boljih u timu, te stoga i ne treba da cudi sto je sve preko sestog mjesta za Arsenal ravno cudu.Ja se iskreno nadam da on nece produziti ugovor, pogotovo ne ako trazi povisicu, jer ne zasluzuje ni ovo sto sad ima.Nadao sam se i prethodnih 5, 6 godina da ce otici iz kluba, na kraju je ipak ostajao, mozda sad budem imao vise srece..:)

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 25.09.2018
19:22

Fakt je da poseduje nesto vise vidi se to i u Wales ali ne zavisi samo od njega , Arsenal je rasulo vec godinama , zato sam rekao mozda u perfektnu sredinu kao Juventus pokazati svoj potpuni potencijal ...

avatar
The Bear of Highbury
Tuesday, 25.09.2018
13:18

Vrlo moguce da ce se ovo desiti, ali da i ce Arsenal naci odgovarajucu zamenu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.09.2018
18:14

Nece da se desi. Cim vidim da se neki britanac povezuje sa odlaskom sa ostrva, unapred otpisem to kao opciju.