Albanac otišao u London, pregovori oko Sergeja?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.07.2019.
19:46
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stvari pomeraju, Igli Tare na ostrvu...

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Posle otkrića Mina Rajole da je Pogba prelomio i da traje proces njegovog prelaska u Junajted, u Italiji tvrde da bi naslednik Francuza mogao da bude Srbin.

Spekuliše se da je Igli Tare, sportski direktor Lacija otputovao u London kako bi saslušao ponudu za Milinković-Savića.

Navodno Junajted je ušao u trku oko Sergeja, odlazak Pogbe, i eventualno Matića bi mogao da znači više od jednog pojačanja na sredini terena, pominje se Bruno Fernandeš, ali izgleda da Solskjer ima drugačije ideje.

Sergej i dalje čeka, ništa neće biti gotovo za vikend, ali pošto nema ponuda iz Pariza gde se oko njega lome koplja između direktora Leonarda i trenera Tuhela sada je aktuelan Junajted.

Juventus želi Pogbu, ni oni neće pristati da plate 100 miliona evra, pa bi sada novo odredište za Milinković-Savića mogla da bude PL.

U Laciju kažu da samo neka dobra ponuda može da odvede Srbina koji ima ugovor do 2023. ali čini se da bi ga rado prodali za 80 miliona, plus bonuse, što bi im omogućilo da realizuju još nekoliko poslova u prelaznom roku.

Oni su na pragu dovođenja Slovaka Vavra, kao i Đonija, ali su potrebna pojačanja u veznom redu i ofanzivi, za šta bi trebalo da izdvoje više novca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
11:01

Bas bi bilo kul da oba brata zavrse u Mancesteru.

avatar
magister
Saturday, 06.07.2019
08:30

?re neki dan je u jednom listu izašao veliki naslov "Albanac kinji (ili muči, ne sećam se tačno izraza) Srbina". Kad se tekst pročita, vidi se kako taj sportski direktor kaže da su i Lacio i Sergej srećni u saradnji i da se nigde ne žure. I, je li to mučenje? Zašto se svet predstavlja kao nekakva arena u kojoj su Srbi kao neki gladijatori na koje nasrću ostali? Sve češće, čim se stvar odvija van Srbije ili čim je umešan i neko ko nije Srbin, ne objavljuje se u naslovu ime ili nešto po čemu bi ta osoba bila poznata (ako jeste), već - Srbin, a s druge strane su Albanci, Italijani, Amerikanci, Francuzi. Šta mislite da malo pređete na normalu, na primer: Sergej, igrač čiji se transfer već godinama najavljuje, igrač koji je presudio Muslinu, Pogba, Murinjov dželat, Tare, sportski direktor Lacija...?

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
14:56

Ista prica je bila i sa Mitrovicem i Hasijem.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:11

Ja mislim da ovakve tekstove ipak procita vecina, ali, apsolutno ste u pravu, ovo nicemu ne vodi.

avatar
magister
Sunday, 07.07.2019
11:12

Problem je što to jeste pravljenje loše atmosfere i međunacionalne napetosti, najblaže rečeno, ako ne i podsticanje na mržnju. Pogotovo što se vidi da nema apsolutno nikakvih razloga za tako nešto, što se iz teksta ne vidi da ima bilo čega negativnog, naprotiv. A, koji je procenat onih što čitaju tekst, u odnosu na one koji se zadrže na naslovu?

avatar
koma73
Friday, 05.07.2019
21:57

Nadam se da je patka. Ovo poludrvo nam ne treba ni za paru.

avatar
rossonero_t
Friday, 05.07.2019
20:58

Koja ironija da Albanac pregovara oko prodaje Srbina 😂😂😂

avatar
magister
Saturday, 06.07.2019
17:02

Što bi bila ironija? Pa menadžer Ramadani je valjda takođe albanske narodnosti, a pod ugovorom sa njim je koliko hoćeš srpskih igrača, što znači da zastupa njihove interese. Razlika je samo što se oko Sergeja uvek diže nekakva fama, nikad se on i njegov status ne ostave na miru. Od igranja u reprezentaciji do transfera iz Lacija, a nedavno potpisao ugovor sa Lacijom do 2022, pa Lotito, koji očigledno jedini odlučuje o transferima, izjavio da će ga prodati samo ako dobije bezobraznu ponudu. Ali, neko ima potrebu da i od toga pravi nekakav međunacionalni sukob.