Alarm menadžerima, Čelsi se vraća na pijacu u januaru? Ovo je lista želja, deluje impresivno!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.09.2019.
11:08
Izvor: Sportske.net

Već znaju kako će potrošiti novac od Azara, a cilj je da se ojača odbrana i dodatno podmladi tim.

FACUNDO ARRIZABALAGA
FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Čelsi je uložio žalbu na odluku o zabrani dva transfer roka, puni su samopouzdanja da će kazna biti ublažena, nije još zakazano ročište, ali navodno su već menadžerima "pustili glas" da će kupovati u januaru.

Prema nekin informacijama čak je napravljena lista igrača koji ih zanimaju kako bi ojačali konkurenciju, žele nove fudbalere na bekovskim pozicijama, Gaju iz Valensije kao i Menijea iz PSŽ. Priča se da je Aspilikueti vreme isteklo i da će on odbiti da mu produžavaju ugovor na po jednu sezonu.

Uz to, pojavila se priča da bi mogli da kupe Pjonteka od Milana, a neke mete poput Serhi Roberta iz Barselone su nerealne.

Novac od Azara bi mogao da bude utrošen već ove zime, ili na leto, prva meta se zna, Vilfred Zaha, koji je ostao u Palasu, ali ima obećanje da će ga pustiti na leto.

Lampard insistira na mlađim igračima, Ruben Dias iz Portugala je rešenje za štopersku liniju, tu su već Kristensen i povređeni Ridiger, kao i Kurt Zuma.

Videćemo hoće li Arbitraža smanjiti kaznu, ili će "Plavci" moraju da čekaju narednog leto. Ipak, izvori iz kluba tvrde da postoje velike šanse da suspenzija bude skinuta već za zimski prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 11.09.2019
13:46

Mi trebamo dublera R.Jamesu jer ide kako stvari stoje Azpi, stoper ali svetska klasa tipa Kulibali,Varan ili slicni, krilo manje vise ali ako moze Zaha umesto Vilijana sto da ne, spica trebamo ali isto tako svetsku klasu. Ostatak je po meni OK.

avatar
Carina_11303
Tuesday, 10.09.2019
12:18

Aspilikueta da odbije? Fejspalm. Aspilikueta nema kvalitet za Celsi vec dve godine

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 10.09.2019
11:50

Imamo ogroman sastav sa jako talentovanim igracima u svim linijama tima. Plus veliki broj igraca na pozajmicama. Nama ne trebaju vise igraci za roster i prosecni igraci koji danas kostaju 30m, 40m... Nama sad samo trebaju top svetska klasa igraci oni od preko 80m... Preko 100m funti smo bili letos sa transferima, tek sledece leto dolazi preko 50m od Morate, Azar ima klauzule za jos toliko. Prodacemo Bakajoka, Kenedija, Alonsa, Micija, verovatno i Zumu, Aspija mozda, Vilijana, Pedra itd... Imacemo dakle samo od toga preko 300m funti plus Roman obicno doda preko toga malo... Novac nije problem. Glavne mete su Sanco i Zaha za krilo, Piontek ili Dembele za spica, Romanjoli za stopera ili ovaj iz Benfike... Munije je dzabe, a verujem da idemo i po Civela a on je oko 70m. Golmane i vezni red verujem da necemo da diramo.

avatar
Red blood
Tuesday, 10.09.2019
15:52

I eto Celzija u borbi za Top 4

avatar
Z
Tuesday, 10.09.2019
11:28

Nama je odbrana kriminalna...postali smo GG ekipa. Tako da je jasno na sta treba staviti akcenat. Talodje, Odoi se oporavio sto je samo po sebi veliko pojacanje (cela ova ekipa je jako mlada i ova sezona je samo za filtriranje kvaliteta i uigravanje)