Ako ode Aleksis, zamena mu stiže iz komšiluka?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 01.01.2018.
18:39
Izvor: Sportske.net

Ne bi ni morao da se seli...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Uveliko se spekuliše koga bi mogao Venger da dovede ako ostane bez sjajnog Čileanca, a pojedini engleski mediji tvrde da je 'prvi pik' Vilfred Zaha.

Zaha je tokom karijere imao jednu neslavnu epizodu u velikom klubu, nije se proslavo u Mančester junajtedu, a mnogi smatraju da je došlo vreme za iskorak.

Dovodio se u vezu i sa Čelsijem, mada nije realno da se 'orlovi' iz južnog Londona odreknu svog najboljeg igrača u sred sezone jer bi bez njega u timu šanse za opstanak u Premijer ligi bile značajno umanjene.

Loši rezultati Kristal Palasa ove sezone se poklapaju sa njegovim odsustvom zbog povrede, a preporod sa njegovim povratkom u pogon.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 02.01.2018
12:27

Dobro pojačanje, ali ne i prava zamena za Alexisa. Nama treba neko kao Azar, Hamšik, Dibala... ma lupetam nismo mi više pravi Arsenal kalibra 120mm sada smo mali top od 40 mm, čisto da okrznemo velikane.

avatar
Tuesday, 02.01.2018
11:45

Arsenal je igrao mnogo bolje sa onom starom formaciojom 4-2-3-1, nego sa ovom novom. Jer recimo Ozil bi sad cinio cuda, kad bi pored sebe imao Lakazeta, Sanceza i mozda cak Volkota oko sebe u onoj staroj formaciji. Zaha bi mogao u tom starom sistemu da igra, u ovom novom ja ga ne vidim da bi se snasao. Ja sam i dalje za Mahreza kao prvu opciju.

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 02.01.2018
00:11

Odličan je Zaha, a i njegova cena nije velika, tako da, znajući kakve su cicije u upravi Arsenala, Zaha bi zaista i mogao biti prva meta. Lemar je preskup za arsenal, Deksler, možda i nije preskup, ali njegova plata je prevelika za standarde arsenala, dakle, Zaha je rešenje i po ovim (za upravu arsenala ključnim) preduslovima. Napolje američka cicija!!!

avatar
Luka Toni
Monday, 01.01.2018
20:58

Najbolji igrac palasa, ali mislim da nije za velike ekipe, ne moze da izdrzi pritisak

avatar
Nepoznati korisnik
Monday, 01.01.2018
21:39

Arsenal velika ekipa?

avatar
Raúl González
Monday, 01.01.2018
20:03

Dobar igrač ali nije za tim kakav je Arsenal. Ne zato što nema kvalitet, već im se ne poklapa stil igre. On je meni nekako najviše za Liverpul.