Ako ne može Jović, može Depaj?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.05.2020.
08:40
Izvor: Sportske.net

Holanđanin meta Milana.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kako prenosi Tutomerkato, Milan bi mogao da dovede Memfisa Depaja!

Navodno, Milan nudi Lionu 20 miliona evra i procenat od naredne prodaje, što je naravno, ponuda koju pre pandemije nikako ne bi bila dovoljna.

Depaj na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Lionom, Francuzi su svesni da će ovog leta morati da ga prodaju i čekaju pravu ponudu.

Lion je takođe u problemu pošto je preranim završetkom Lige 1 ostao bez plasmana u Evropu, tako da Depaj nema nameru da ostane i naredne sezone.

On je u Lion stigao iz Junajteda u januaru 2017. godine, a sada bi mogao da se vrati na velika vrata, na početku novog projekta na San Siru.

Podsetimo, Depaj se oporavlja od teške povrede ligamenata kolena, a pre nje je imao impresivan učinak od 14 golova na 18 utakmica, od toga je dao pet na mečevima Lige šampiona.

Inače, svi znamo da je prva želja Milana Luka Jović, ali će naš reprezentativac dobiti šansu posle pauze u Real Madridu i verujemo da će je iskoristiti na najbolji način, te ostati u "kraljevskom" klubu.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LorenzoRS
Thursday, 07.05.2020
11:52

Kad bi uspjeli dovesti Depaja i Jovića, mislim da bi Rangnik (ako dođe) mogao da sklopi ekipu koja je bar atraktivna za gledanje. Što bi bio veliki napredak za Milan u odnosu na zadnjih par godina.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 07.05.2020
09:26

Ja mislim da je Depay tek sada izrastao u odlicno igrac i da ga sada treba vratiti.

avatar
rademan
Thursday, 07.05.2020
09:24

Trebao bi mozda MU da pokusa da ga vrati. On i Marsijal da budu konkurencija jedan drugom.