Ako Murinjo zaista "pokrade" Pepa, desiće se ovih sedam stvari!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.01.2018.
16:51
Izvor: Sportske.net

Veliki preokret i ono što je priča dana u Engleskoj bi mogla da ima mnogo posledica. Ovo su neke od njih...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Na ostrvu su odmah reagovali na vest da bi moglo da dođe do velikog preokreta, odnosno da će Murinjo uspeti da otme Aleksisa Sančeza Gvardioli ispred nosa.

Njegova ponuda je bolja od Sitijeve, ali se računa želja igrača.

"Miror" je na duhovit način opisao stvari koje će se desiti ako uslediti šokantan preokret i Čileanac završi među "Đavolima" umesto kao igrač "Građana".



1. Oduševljenje navijača i pakao na društvenim mrežama, svi će profitirati jer jednostavno Junajted ima najviše pristalica na svetu.

2. Aleksis Sančez neće osvojiti titulu prvaka Engleske ove sezone, pošto je to već rešeno i Siti ima ogromnu prednost.

3. Junajted će posle serije promašaja konačno dobiti čoveka dostojnog da nosi mitsku "sedmicu", prvog posle Ronalda. Jer, podsetimo, ređali su se Oven, Valensija, Di Marija i Depaj, niko nije bio ni blizu klase koja je potrebna za ovaj dres.

4. Antoan Grizman će definitivno igrati za Barselonu, ako Aleksis Sančez stigne u Real.

5. Navijači Arsenala će imati osećaj već viđenog, naime, Van Persi je svojevremeno prešao iz "Gunera" u Mančester Junajted, i to godinu dana pre isteka ugovora.

6. Ovo će verovatno biti konačan obračun i pobeda Murinja nad Vengerom. Doduše, njihovo rivalstvo je oslabilo jer je Portugalac našao novu metu, Antonija Kontea.

7. I na kraju, Mesut Ozil će se pitati šta je krenulo loše i zbog čega njega više niko ne pominje u vezi sa dolaskom u Junajted.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Friday, 12.01.2018
09:54

hm, alexis nece preci nigdje do ljeta. Ovakvi transferi se dese bez prava da ih unovcis, tako da, prica pricina.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 11.01.2018
22:40

Ja sam protiv ovoga.. Prosto, levo imamo Marsijala i Rašforda i bila bi šteta da sede na klupi.. Nama ljudi treba jedan ofanzivni vezni, prodati Matu i Mikija.. Mada bi ja njih forsirao ali znamo da to Murinjo neće.. Miki je zapao u nemilost a Mata je na toj listi još iz Čelzija.. Drugo, treba nam desno krilo, ono je apsolutno neophodno jer tu nemamo nikoga.. Dovesti Malkolma i Mouru i to je to.. Treba nam još jedan kvalitetan centralni vezni igrač tipa SMS.. Vapimo za desnim bekom a tu priželjkujem Fabinja.. Što se levog beka tiče tu nam niko ne treba jer je Šo odličan a i Blind može da pokrije kao i Jang koji može i desno.. Ove pozicije pokriti u januaru i julu/avgustu i bog da nas vidi.. I da, treba nam TRENER! Ofanzivan trener a ne bunkeraš u svakoj drugoj utakmici.. Eh, još davno sam ja ovde priželjkivao Valverdea.. A smejali se ljudi...

avatar
JC\'90
Thursday, 11.01.2018
21:08

Vise bi voleo da u Utd predje Malcom ili Moura koji igraju po desnoj strani. Na levoj neka ostanu Marsijal i Rasford, odlicni su.nCitiju bi vise odgovarao za rotaciju izmedju njega i Zezusa, jer ce Aguero verovatno da ide.

avatar
Thursday, 11.01.2018
20:45

nek junajted ide po žaku i volkota

avatar
Nepoznati korisnik
Saturday, 13.01.2018
01:23

Takve promasaje samo Arsenal moze da dovede

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 11.01.2018
20:24

Samo kad bi presao u Junajted...uf...

avatar
jv
Thursday, 11.01.2018
19:17

Ovaj Miror ko Baba Vanga.

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 11.01.2018
18:53

Ljudi,sto se ložite. Mediji dizu cenu Sanchezu samo. Zna se gde ide,tu nema polemike. Navijaci MU nemojte se radovat,posle morate priljubit Mouru. Sve u svemu, na leto isterajte konduktera, pa lepo koje dobro pojačanje...tu vidim jedini spas MU

avatar
Dusko Mrakovic
Thursday, 11.01.2018
18:04

Necu moci da spavam zbog svih 7 stvari

avatar
RedDevils1878
Thursday, 11.01.2018
17:58

Glupost godine. Zašto bi Sančez prešao kod nas ako Siti igra kao nikad za ovo godina što postoje, a tek da ne spominjemo činjenicu da je Sančeza Gvardiola doveo u Barsu i u Siti prelazi prvenstveno zbog njega.

avatar
Андер Ерера
Thursday, 11.01.2018
18:34

A pored toga smo i (pre)kasno ušli u ovu priču. Ali treba pokušati pa šta bude. Ni Venger nije ravnodušan kad mu nudimo Mkitarijana. Ali sve je na Aleksisu, i tu je faktor Gvardiola baš jak. Će vidimo :)

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 11.01.2018
18:41

Ima tu dosta stvari kojo su za i protiv sancez ce izvagati pa reci svoje...trenutno gledajuci pozicije u timu sancez ne lijevo krilo u sitiju sane razvaljuje ne vidim zasto bi on na klupu,u junajtedu rashword kao i marsijal toplo hladno..sancez u sitiju u spicu koga bi na klupu aguera ili zezusa? Kidaju i jedan i drugi..ako ides desno krilo sterling poludio razvaljuje jel njega na klupu? Ili silvu ili de bruena pa mu dati ofanzivnog veznog da igra...pitanje gdje sa sancezom kad svih 11 kidaju koga staviti na klupu.? Junajted ima prblem sa obadva krila..a i moze se pocet kao krilo sancez pa ako neide lukaku izvest ga iz igre pa sancez u spic u junajtedu ce igrati u prvih 11 100% u sitiju ja ne vidim koga staviti na klupu. Prednost sitija je ta titula sto je osvojenja..sto se ticr plate koliko mu nudi siti toliko moze i untd. U Ls su jedni i drugi.. Stvar je sto ce sancez biti zvjezda u junajtedu sa br 7 (ronaldo,kantona itd) i sto ce se sve stvari vrtiti oko njega dok u sitiju tamo ima puno vise top igraca nece biti u centru paznje..pogledaj samo sitijjevu klupu i bice ti jasno dosta toga.. na sancezu je u siziju je mnogo zesca konkurencija trenutno nego u junajtedu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 11.01.2018
17:58

pa ako ga nece nitko mislim na Ozila nek dode u Juve recimo