Ako je i bilo dileme, Pogba poslao poruku budućem kapitenu?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
11:20
Izvor: Sportske.net

Francuz i javno otkrio namere, sve je i dalje u rukama Junajteda, ali postoji samo jedno rešenje...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Pol Pogba je jasan, nema promene, želi da ode iz Mančester Junajteda, klub će mu automatski produžiti ugovor na još godinu dana, što znači da ima obavezu do 2022.

Ali, on ne haje, novi potpisati neće i sada se potpuno usresredio na jednu opciju.

Pogba je juče poslao javnu poruku Leu Bonućiju koji je postavio slike slavlja Juventusa posle pobede u Moskvi i plasmana u top 16, uz reči "kapitenu" i jasno oduševljenje.

Francuz zna da bi ga bivši klupski drugovi dočekali raširenih ruku, za razliku od "Old Traforda" navijači ga obožavaju, pa je jasno zbog čega je posle udaljavanja od Reala sve snage usmerio na to da se vrati u Juventus, gde je za četiri godine osvojio osam trofeja.

On ne krije da je to njegova druga porodica, pre svih Dibala, Kjelini, Bufon i Bonući, a Juventus ga vidi kao prvu metu na leto.

Klub je spremio 300 miliona za novog lidera tima, tu naravno računaju i platu Pogbe, ali neće platiti više od 120 miliona Junajtedu.

Naime, oni smatraju da je to realna cena, očekuju od Rajole da napravi pritisak, Pogba je ostao prethodnog leta, ali svakako da neće čekati još jednu sezonu, niti veruje da će Junajted biti sposoban u dogledno vreme da se bori za trofeje.

Mnogo će zavisiti od stava kluba, Juventus ima jasan plan, oni su sračunali i marketinšku vrednost Pogbe, pa ga vide kao Ronaldovog naslednika, a sigurni su da bi sa takve dve zvezde u timu prihodi ponovo otišli u nebo.

O tome je govorio Anjeli, Juventus mnogo zarađuje, prešli su 600 miliona prihoda, ali im i dalje beže španski velikani i Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 10.11.2019
18:07

Oporavi se i idi.Bruno Fernandeš i zadnji vezni.Uskoro će u konkurenciji biti 5 štopera bez Džonsa koga treba ispratiti.Taunzebe i Roho dobri a vratiće se i Baji.Junajted igra brže bez Pogbe i Matića.

avatar
Аполо
Saturday, 09.11.2019
09:54

120 miliona jeste ok cena, ukoliko je Juventus zaista spreman toliko da plati. Saga oko ovog igraca postaje sapunica, a red je vise da ode posto stalno prica kako je nezadovoljan, a Junajted konacno da se fokusira na neko pravo pojacanja na deficitarnim pozicijama.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 08.11.2019
19:27

Dibala, Kjelini, Bufon i Bonući? Prvi je na ljeto za malo otisao, drugi ce odigrati mozda jos sezonu ili 2, a ova druga dvojica su vec napustali klub. Juve smatra da je 120mil dovoljno a MU smatra da nije jer prodali su ga za 100mil sto je tada bio rekord a cijene su od tada mnogo skocile tako da. Ne mogu u trku ako nemaju konja to je prosto kao pasulj...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.11.2019
16:14

Pogba i Ibra To ni bio show ali na zalost Ibra ce u Milan a ovaj prvi je skup i sumnjam u dolazak

avatar
Le Tissier
Friday, 08.11.2019
12:34

Nema logike da Junajted trazi vise para s obzirom da nije nista napredovao od kada je dosao, bas suprotno.. Ako pametno kupuju za 120 miliona ce moci da dovedu dva kvalitetna pojacanja.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 10.11.2019
09:57

Cena igraca odavno vise nema veze samo sa njegovim igrama. Pogba je jedan od pet najpopularnijih igraca na svetu i kao takav predstavlja brend. Junajted je propustio priliku da ga proda jos ovo leto, a sledece.je jednostavno moranje. On je balast za tim i treba ga oterati, a kad sr vec tera bolje ga dati Realu koji ce bez raspravke platiti oko 140 miliona i dovidjenja...

avatar
Mak-Juventino
Friday, 08.11.2019
12:30

Samo ako ode Ronaldo