Ako Argentinac kaže 'NE', Partizan ostaje bez Rikarda!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Odluka pada u narednih 48 sati.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Još uvek vicešampion Srbije čeka na prodaju kojom bi ove zime napunio kasu i obezbedio normalno funkcionisanje kluba, a nova opcija pojavila se dva dana pred zatvaranje transfer pijace u najjačim ligama Evrope.

Najbolji strelac Partizana nije bio određen za prodaju, ali bi upravo Rikardo Gomeš mogao da bude igrač koji će ove zime doneti zaradu crno-belima ukoliko se sklope kockice.

Belgijski mediji pišu da se Anderleht nalazi u potrazi za napadačem i da je Rikardo Gomeš jedna od alternativa "Ljubičastih" ukoliko primarna solucija "otpadne" iz priče.

Predstavnici Anderlehta već boravili u Lisabonu kako bi izdjestvovali pozajmicu Argentinca Fakunda Fereire. Klubovi su se navodno dogovorili, ali napadač Benfike "zateže" i zbog toga Belgijanci već razmatraju rezervne opcije.

Rikardo Gomeš (Partizan) i Nikolaj Komličenko (Mlada Boleslav) opisani su kao "malo poznati napadači", ali oni koji imaju "njuh za gol" i koji bi mogli da posluže kao alternativno rešenje ukoliko se Anderlehtu izjalovi posao oko Fakunda Fereire.

Sve će biti poznato u narednih 48 sati jer klubovi iz najvećih evropskih liga mogu da kupuju do četvrtka u ponoć.

Nema informacija o tome koliko bi Partizan mogao da zaradi ukoliko se Anderleht okrene Gomešu, ali je jasno da crno-beli nemaju mnogo prostora za manevar jer im nakon zatvaranja transfer pijace u najjačim evropskim ligama ostaje mogućnost da svog najboljeg strelca prodaju u neku od zemalja sa Bliskog ili Dalekog istoka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 30.01.2019
14:33

hahahaha komican klub :D

avatar
Damir111
Wednesday, 30.01.2019
14:30

Onda Partizan zavrsava na 5 ili 6 mestu i nema evrope bez rikarda..!!

avatar
magister
Wednesday, 30.01.2019
12:55

Partizan je imao bolje ponude iz Francuske za Leonarda i Đurđevića, ali se Partizan opredelio za neke druge opcije iz, verovatno, emotivnih razloga, pa prodao jednog Šeicima, a drugog u Olimpijakos. Možda je bilo i nekih drugih motiva, kao npr. da je tu bilo moguće praviti specijalne aranžmane, ne baš transparentne, ali mislim da su emocije bile najvažnije i da ovaj današnji, emotivni Partizan, nekako više obožava - Istok.

avatar
Wednesday, 30.01.2019
12:35

Ja vec mesec dana pricam da ce ova nastranjacka uprava da proda jedinog igraca koji vredi citaj Rikarda samo se femkaju i nabijaju cenu.Za Markovica niko i ne pita,a realna cena mu je 3o hiljada evra,a ove nase neznalice traze 3 mil.evra,mozda ce da se nadju na 50 hilja.za Zdjelara se niko ne interesuje, to lazuza Francusku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
11:51

U Italiji (tra)je do sutra u 20 h, u Engleskoj i Nemackoj dva sata krace (18 h), u Holandiji se cak zavrsava vec u 13 h.