Ajaks priznao, imaju ponudu za najtalentovanijeg štopera Evrope!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.02.2019.
13:40
Izvor: Sportske.net

Sve izvesnije da će na leto ostati bez kapitena.

EPA-EFE/Koen van Weel
EPA-EFE/Koen van Weel

Povezane vesti

Matis de Liht je sinoć postao najmlađi kapiten u istoriji nokaut faze Lige šampiona.

On je sa svojim Ajaksom na "Johan Krojf Areni" dočekao madridski Real, odigrali su "Kopljanici" predvođeni Dušanom Tadićem odličan meč, ali su "Los Blankosi" stekli veliku prednost pred revanš, kako su u Amsterdamu slavili sa 1:2.

Što se tiče 19-godišnjeg štopera, poznato je da je za njegove usluge zainteresovan veliki broj klubova iz samog vrha evropskog fudbala.

Tako je sinoćnjem susretu prisustvovao i sportski direktor Juventusa Fabio Paratići, kako bi se i sam uverio u kvalitete najtalentovanijeg štopera "Starog kontinenta".

Sada su i iz Ajaksa priznali da su upoznati sa interesovanjem "Stare dame" za mladog De Lihta.

"Da li će De Liht otići u Juventus? Mogu samo da kažem da postoji samo jedan tim iz Italije koji ga želi u svojim redovima, ali ne znam da li će otići u Juventus", izjavio je generalni menadžer Ajaksa, legendarni Edvin van der Sar.

Poznato je i da Barselona želi mladog De Lihta u svojim redovima, Katalonci su već kaparisali drugu mladu zvezdu "Kopljanika" Frenkija de Jonga, pa se nadaju da bi njegovim koracima mogao da pođe i talentovani štoper.

Ipak, utisak je da Barsa neće imati finansijska sredstva da se bori sa jakom konkurencijom, problem je i što je Rajola agent mladog fudbalera, sa kojim sve manji broj klubova želi da posluje.

Ipak, Juve je sa druge strane u dobrim odnosima sa kontroverznim agentom, Rajola je pre par meseci i bio u klubu iz Torina, gde se između ostalog razgovaralo i o De Lihtu, pa je utisak da su "Bjankoneri" zaista najbliži potpisu kapitena Ajaksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 14.02.2019
16:48

Rajola dovedi nam tog momka sta kosta da kosta I prodaj Ruganija

avatar
_Goran_
Thursday, 14.02.2019
14:56

Odakle vam sad pojam generalni menadzer u fudbalu? To se samo u NBA ligi koristi.