Agent Sona najavio selidbu na Apenine?!

Autor: Stefan Matić
petak 04.10.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Južnokorejanac je odličan u Totenhemu.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Hjong-min Son nastavlja sa odličnim partijama i ove sezone, na osam odigranih utakmica je postigao po tri gola i asistencije. Odlični krilni igrač počinje već svoju četvrtu sezonu u redovima kluba iz Londona, došao je iz Bajer Leverkuzena za sumu od trideset miliona evra. Nema sumnje da je Azijac jedan od boljih poslova Danijela Levija.

Ipak, iako ima ugovor do 2023. godine njegov agent Bilemejster već naginje ka jednoj stranu ukoliko Son odluči da promeni sredinu.

"Jednog dana, što da ne? Mogao bih da vidim Sona u Napoliju u budućnosti. Dosta sam poslova imao sa ljudima iz Napulja, posetiću njihove naredne mečeve u Ligi šampiona kako bi obnovio te kontatke. Što se tiče Sona, nikada ne recite nikad. Voli Italiju, hranu i ljude", izjavio je agent Azijca za Radio Marte.

Aurelio de Laurentis

Nema sumnje da bi ako Son odliči da promeni sredinu Totenhem znao to da naplati, Aurelio De Laurentis je teška osoba za pregovore, a na drugoj strani bi bio Danijel Levi tako da bi ovi pregovori bili veoma neizvesni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 05.10.2019
05:05
avatar
Paul Kersey
Friday, 04.10.2019
22:54

Aurelio De Laurentis je kralj i ne glupira se. S druge strane, Danijel Levi ume da bude nadmen i da mu se to obije o glavu kao u slučaju Eriksen (što će da ostane kratkih rukava ili znatno kraćih od planiranog).