"Agent" Nejmar, posle Zvezde okrenuo se menadžerisanju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Nejmara baš puno ne zanima francuska liga, ima druge obaveze...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Javna je tajna da osim Evrope ništa ne može posebno da motiviše Nejmara kada je PSŽ u pitanju pogotovo francusko prvenstvo gde jednostavno "Sveci" igraju sami protiv sebe.

Osvojili su pet titula u šest godina, ni ove, kao ni prošle nemaju neku konkurenciju, tim iz prestonice je startovao sa osam pobeda, već imaju +8 u odnosu na Lil, pa je jasno kakvi su rivali.

Ali, Evropa je nešto drugo, PSŽ nikada nije otišao dalje od četvrtfinala Lige šampiona, to je veliki cilj kluba, a Nejmar čini sve da privoli Pola Pogbu da se vrati u rodni grad.

Naime, u ovom trenutku Parižani su jedini koji bi za Pogbu platili još u januaru velikih 150 miliona evra i finansirali njegovu platu, ali on ne želi u Francusku, smatra da je liga slaba i ima dve opcije, Barselonu i Juventus.

Nejmar međutim pokušava da ga nagovori, a razgovarao je i sa predsednikom kluba Al Kelaifijem i dobio dozvolu da ubeđuje Pogbu, ali i informaciju da će PSŽ ispuniti sve uslove Francuza i garantovati mu platu koju ima u Mančester Junajtedu, a koju bi morao da smanji ako ode u Barselonu i Juventus.

Pogba inače ne navija za PSŽ, rekao je da ne oseća ništa prema klubu iz rodnog grada, a čak mnogi sumnjaju da su njegove simpatije uperene ka najvećem rivalu Olimpiku iz Marseja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke