Agent najavio Interovo novo pojačanje?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 14.11.2018.
23:46
Izvor: Sportske.net

Ipak, pregovori su tek u početnoj fazi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Možda je Himenez požurio i svog igrača već preselio u redove "Neroazura" ili je u potpunosti siguran da će njegov igrač obući dres Intera iako su pregovori tek počeli?

Poznato je da Inter želi da se pojača u januaru, pominju se brojna imena. Nedavno se pisalo i da bi Marsijal mogao da pređe u ovaj tim, ali izgleda da je agent Eduarda Salvija otkrio sve dileme oko novog igrača koji bi mogao da sleti u Milano?

Agent ovog dvadesetosmogodišnjeg krilnog napadača je na svom Instagramu postavio stori iz Milana. Postavio je sliku koja ukazuje da se sastao sa čelnicima Intera kako bi razgovarao o mogućem transferu Salvija. Ipak, to nije sve, čak je postavio i video u kome se vidi da Salvio šeta nasmejan ulicama Milana!

Salvio je iz Atletiko Madrida prešao u Benfiku 2011. godine za 13,5 miliona evra. Odigrao je 238 utakmica i postigao 56 golova. Salvio ima ugovor sa Benfikom do 2019. godine, što znači da bi u redove Intera mogao da dođe kao slobodan igrač. Da li bi on bio pravo pojačanje za "Neroazure"?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke